EmirAsafMomm nunusmom burası Erzurum canım fazla yakıyorlar bide biraz abartıyorlar terliyoruz da ama işte çatı katında olanlar soğuk diyorlar mecbur yakılıyor
nunusmom EmirAsafMomm evt ama kendş vanalarınızdan derece düzeyini ayarlayabiliyorsunz diye biliyorum biz evin sıcaklığına göre ayarlıyoruz mesela
nunusmom Hamisbayan eşyalı olmasına rağmen kira iyimiş aidarçt da anlattıklsrınıza göre iyi bnce yine
nunusmom Ebru3457 sonumuz hayrolsın gerçekten Allah merhametli ev sahipleti çısraın karsımıza gaddar olmasınlar inşallah
nunusmom Polenmom kesinlikle katılıyorum size düzeleceğimiz yok bu saatten sonra kabul ettim bn onu iyice kötüye girmesen en azından bari
2Princess1Mom nunusmom Konya kuzum. Ama emsal kiralar böyle değil, ev sahibim merhametli. Aşagı katım 11 bine oturuyor. Ben 1200 oturdum 2000 oldu şimdi 7-8 yapar diye ümit ediyorum. 10 binden aşagi ev yok şimdi malesef
nunusmom Nursl7 😂😂😂 mevsimler değişiyoe 😂😂😂 kendi eviniz başka şehirde mi ailelere çok mu uzak kendi evinizde otursanız sıkıntı mı olur ailelere uzaklık anlamadım tam şahsen bn 2 aileye de o kdr yakın olmal istemem yeteri kdr uzaklık iyidir 😂
nunusmom venuss aynen öyle biz de ağustoata 15 bine tasındık ama sizin aidat baya çok bize göre nerede oturuyorsunz?
nunusmom Edaasel ay istan ulda yaşam zor bn istanbulda yaşamaktan korkuyorum doğrusu 😂😂😂 hele araban yoksa daha da zor ki bizim araç da yok 🥲🥴
Edaasel nunusmom bizim araça vardı sattık bence ulaşım burda daha basit ve sakin ( özel günler hariç) yoksa arabayla trafik çekilmiyor
nunusmom Zynp12 Rabbim gönlünüze göre nasip etsşn inşallah kiracı olmak çok zor tayinci olmak extra zor
nunusmom Serendipity16 istanbula kıyasla piyasaya kıyasla iyi ortalama bi fiyat yine Rabbim yardımcmz olsun inşallah
nunusmom Dlnoz ay ama el insaf birden o kdr nasıl yükselteniliyor yaaa Allah yardı cımız olsun gerçekten
EmirAsafMomm nunusmom vanadan ayarlasa bile takıldığı kadar olmuyor mu yine tasarruf oluyor mu ki bilmiyorum