Bengisukaya Sabah test yaptım ama tekdi sonrasında yarım saat sonra 2 çizgi oldu geçerli olurmu sizce hafif bel ağrım var birde
Baby_momy Bengisukaya benımde ilk gebeligimde öyle olmuştu önce tek çizgiydi çöpe atmıştım baya bir kaç saat sonra çift çizgi gördüm ve hamileymişim
RavenV Bengisukaya Yanlış umut vermek istemem ama benimki de 30-40 dk içinde ikinci çizgi çıkmıştı kanda pozitif gördüm.
zey-nep11 Benımde aynı adet gecıyır ıkı gundur artımed silikti bebetime yaptım ilkınde kuruma çzgısı bıle yok. Bugun yaptıgımda bi baktım baya zmaan snra silik. Gttm erken gebelik aldm yok!!! Allahım ne oluyo anlamadm ya
Ozlem3737 Bengisukaya bi yerde okumuştum şu damlatın kayboluyorsa kuruma çizgisidir yazıyordu deneyin isterseniz
Serifeeed Bengisukaya erken gebelik testi bende yaptım saniyesinde çıkmıştı yarım saat sonrasını bilmiyorum genelde gebe değilken kuruma çizgiside çıkmıyordu bende hep tek çizgi çıkıyordu bence gebe olabilirsin tekrar yap istersen testi
La_Liberte Bengisukaya hiç kuruma çizgisine benzemiyor. Su dökünce de belirginleşmiş sanki. Benim arkadaşımın öyle olmuştu. Negatif görünce çöpe atmıştı. Sonra arkadaş çöpü açınca bir de bakmış çift çizgi. Oğlu şu an 14 aylık çok şükür. Belki sizinki başta da silik çıktı sonra belirginleşti. Bence var gebelik hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah 🙏🏻 🥰