Aysedogan229924
Seni biraz daha olsa rahatlatmak istiyorum Öncelikle söylemem gerekir ki stres rahim ağzı uzunluğunu çok etkiliyor sinsi bir durumu var uzayıp kısalabiliyor yani O yüzden stres olmaman lazım Benim de 20 haftalıkken bir Kaybım var ve o günden beri Serklaj olayını araştırıyorum çoğu insan da başarılı olmuyor Tabii ki ama gerçekten iyi bir perinatoloji uzmanı tarafından atılan dikiş doğum öncesi alınana kadar açılmıyor Yani doktor tarafından alınıyor Benim de işlem yapılmaya karar verildiğinde 27 milimdi işlem yapıldıktan sonra 33 milim oldu 20 haftada aşağıda hissettiğimi söyledim tesadüfen ölçüm yapıldı 17 mm dendi o günden beri yatıyorum ilaç verdiler işte progesteron fitil olarak onu kullanıyorum 24 haftada 25 milime tekrar yükseldi benim doktorum Normalde dikiş işlemi sonrası ölçüm yapmaya pek gerek olmadığını söyledi suyun gelmediği sürece doğumun olmaz diye konuşuyor o yüzden işte dikkat ediyoruz biz de gerçekten zor bir süreç Allah yardımcımız olsun Ne zaman istersen istediğini sorabilirsin