yamanagihan Ben siveno, duru Matik ve dalan kaydettim. Hangisi indirime girerse onu tercih etmeden yanayım. Ama genel olarak siveno ve duru Matik öneriliyor bakıcamm
Gamzelit yamanagihan bence dalan düşünme canım bütçen iyiyse tabi siveno minoris güzel ama ben baby me 5 lt olandan aldim egzama sedef Allah korusun öyle birşey olmadıkça çok pimpirikli olma taraftarı değilim ben çünkü nasıl alışırsa öyle gidiyor bebekler tercih senin yinede canım 💐
likesah yamanagihan siveno kullandim simdi incia kullaniyorum ikisi de ayni performansta bence kokusuz ve temiz icerikliler. Bez tastiginda olusan lekeleri tek basina cikarmadilar ama oncesinde kalip sabunla elde lekeyi yikayip kullandigimda dusuk isida lekeleri cikardilar hangisini indirimde bulursam onu aliyorum.
Yaseminn2345 Ben de araştırma içindeyim ama granüllerle ilgili makineyi bozuyor diye bir şey okudum. Şimdilik siveno almayı düşünüyorum.
yamanagihan Gamzelit ikizler burcu musun canım sen 😂 bu ne kararsızlıl ahha bakalım bunlardan yanayım hangisi ucuza düşerse almayı planlıyorum
yamanagihan Suhiss ilk onu kaydetmiştim yumuşatıcı ve deterjan olarak sonradan fazla olumsuz yorum var diye bunlara bakıyorum
Suhiss yamanagihan yenidogan olani iyi sadece digerleri onerilmiyor. Siveno iyi diyolar ama kokusu cok kotuydu bu hic kokmuyor en azından
likesah yamanagihan onu duymustum ben de ama boyle idare ediyorum simdilik diye almadim ek gida doneminde daha cok ihtiyacim olacak muhtemelen o zaman almayi dusunuyorum.
Gamzelit yamanagihan yok değilimde 🤣 ben anlamlarda denedikleri yakın zamanda hemde olanları aktardım o illa organik işte hassas olsun diye 1 lt minoris deterjan aldı o zaman 400 küsürdü fiyatı sonra pişman oldu bilseydik e bebek alırdık dedi gerek yokmuş dedi de zaten ben en başından beri net düşünüyorum bazı şeyleri
efef siveno alacağım bende ebebekte çok güzel düştü bir kaç gündür takip ediyorum ordan alabilirsiniz düşünürseniz 🌸