annelik_4 Aysemm44 25 haftalık oldum bel ağrılarım başladı kabızlık oluyor ve biraz yürüdüğümde nefes nefese kalıyorum🤕
Kubrayusufc Aysemm44 21+3 deyiz , arada bel ağrım var ve vajinada ağrı var bebek baskı yapıyormuş sizdede olursa korkmayın ☺️
Mihranur Aysemm44 23 haftalık oldum bende şükür iyi gidiyor şuan tekmelerini hissediyorum artık bende hızlı artık hızlı yorulmaya nefes nefese kalmaya başladım ve el uyuşmam var geceleri sinir sıkışması galiba
Hazall23 Aysemm44 24+5 olduk bizde. Bende bel ve kalça ağrısı oluyordu. Magnezyuma başladım biraz hafifletti ağrıyı. Onun dışında gaz problemi oluyor arada. Şükür başkada birşey yok 🥰
hanifeq 20+ 3 ben ne zaman dogurcam bir türlü hesaplayamadim sezeryan düşünüyorum 38 de desen Haziran ortasimi oluyor
Neclaengin13 Kizlar bende 25 haftaligim bebek hareketleri nasil benim bebek 1 haftadir öyle cok hareket etmiyor ilk gebeligim bilgisi olan var mi endişe etme gerek mi
Emineelvin 24+5haftalık olduk birazcık krip olmuşdur çok şükür iyleşdik🤗benim hamilleliğim şükür her şeyi iyi gidiyor biraz karın kasıarımda gerilmeden dolayı kaşıtı oluyor😁
Glrrr 24+4 olduk bugün ayakta fazla duramıyorum durduğum zaman alt karnıma agrı giriyor genelde yatarak geçiyorum
Gizemzumra Aysemm44 26 haftalık olduk çabuk yoruluyorum çok gezemiyorum hemen ayaklarım agrıyor ve arada bir de belim agrıyor 💖