gdaslik Kızda da erkekte de 12 haftada bacak arası dolu oluyor ama 16 da netleşiyor. 12. Haftada bizim de bacak arası doluydu ama 16 da boştu o yüzden 16. Haftayı beklemek en dogrusu.
blovec gdaslik benim doktor direkt oluşmamıştır falan diyip bakmadı ona şaşırdım aslında netleşmedi konusunda haklısınız bence de 😊
yenidenanne34 blovec bebek gosterirse gayette görülüyor yani 🤣 benimki sagolsun her gittigimde açıyor bacakları 😅😅
La_Liberte blovec rica ederim ☺️ Aslında instagramda bir doktor var cihazı çok iyi. 10. Haftada bile cinsiyet tahmini yapıyor. Benim doktorum da biz de yanıldık niye bilmiyorum 🤷🏼♀️
blovec La_Liberte ben de detaylı bakılacak diye bi profa gitmiştim ultrasonu çok iyiydi istese bakardı kendince erken diye bakmak istemedi ve geçiştirdi bence 🥲🥲
La_Liberte blovec insan sabırsızlanıyor gerçekten ☺️ biz sormamamıza rağmen baktı söyledi o da yanlış çıktı bir de öylesi var 😅
Snm06 blovec ben tam 12+1 de öğrendim bacaklarını tamamen ayırmıştı doktor söylemeden ekrandan bildim 😂
blovec Snm06 heheh maşallah ne güzel erken öğrenmişsiniz😊 benimkinin bacaklar da açıktı ama doktor bakmak istememiş 🥲