Edos123 Kızlar 30 haftalık olup karnında sertleşme yaşayan var mı? Böyle nasıl desem sanki bebek kendini mi dayıyor 1-2 sn sürüyor sonra geçiyor ama korktum bugün 4-5 defa oldu sanırım haftaya randevum var
ruveyda123 Edos123 yalancı rahim kasılması oluyor dediğiniz şey son 3 ayda başlıyor günde 4 5 kez oluyorsa yalancıdır ama ne zamanki düzenli aralıklarla gelir ve sıklaşır o zaman doğum kasılması oluyor doktorunuzu bilgilendirin ve magnezyum kullanmıyorsanız kullanın çok iyi geliyor
Gamzenakit Edos123 canım benimde oluyor du magnezyum eksiliğinden oluyormuş doktoruna söyle onu bi sancıdan süphelendi 32+2 deym nst ye grdim sancı cıkmadı
Melsaboz Edos123 32 haftalik olcam 28 den beri oluyor dun gece yatarken cok fazla oldu hemen sabah doktora gttim nst grdim sanci falan yok doktor normal dedi idrar yolu enfeksiyonuda yaparmis bide sertlesmeyi
caqlates benim gaz olduğunda öyle oluyor canım 34. haftamdayım rahatsızlandığım zaman dediğin gibi oluyor korkmana gerek yok sancı girmediği sürece
Edos123 ruveyda123 düzenli değil ama güm içersinde oldu baya hiç bir vitamin kullanamıyorum maalesef karaciğer değerlerim yüksek 😞
Cennet_kusum16 Ben sordum doktoruma günde 4 5 defa olması normalmiş. 5 10 dakikada bir gelirse ve her iki kasıkta ağrı baskı hissedersen o tehlikeli dedi.
Edos123 Gamzenakit anladım canım maalesef karaciğer değerlerim yüksek olduğu için hiç birsey kullanamıyorum insallah sancı değildir sanki bebek kendini dayıyormus gibi de bilemedim ya