maviiiss Kızlar 26+4 de ankaradan Ilgaz’a ortalama 2.5 -3 saatlik günübirlik bir yolculuk yapmayı düşünüyoruz Bir zararı olur mu acaba
OguzMoms maviiiss Ben ilk hamileliğimdede hamile olduğumu bilmeden 18 saat araba yolculuğu yaptım çok şükür bişey olmadı sizinki hem yakınmış bı sorun olcagini sanmıyorum
meeese maviiiss ohooo ben hamileyken 6 saatlik yolculuk yapıp ertesi gece dönmüştük. bir şey olmaz korkmayın. Allah kaza bela vermesin yine de.
Ahsksdk maviiiss 25 haftalıkken 13 saatlik yol gittim şükür bişey olmadı sadece çok yorulmuştum kas ağrısı oldu bende eğer sizinde ni riskiniz yoksa bişey olacağını sanmam kısa bi mesafe sayılır 🥰
maviiiss OguzMoms ilk zamanlar değilde ileri haftalarda yapmayın diyenlerde bar ama mesafe kısa bişey olmaz inşallah :)
maviiiss meeese doğru tabi ama böyle yolculuk yapmayın falan diyenler bar ya da mola verince 15 dk yürüyün diyenler 😀
OguzMoms maviiiss Olmaz merak etmeyin kız kardesimde 5 aylıkken Antep e gitti 12 saat çok şükür ondada bı sorun olmadı 🤲
mervekutlu2218 Merhaba bayanlar ben daha önce düşük yaptım 5 ay sonra gebe kaldım 5 hafta 5 günlük hamileyim bursa orhangaziden İstanbul’a gidicez bir zararı olur mu