Kvsrzyn Hanımlar ben gece 5.30 gibi cok yogun bir bulantı ile uyandım biraz wc de oyalandım karnım da agrıyordu. Neyse sonra oturma odasına gideyimde bulantim gecince gider yatarım dedim gitmemle siddetli bi sekilde kusmam bir oldu ölcem sandım o an. Sagolsun esim temizledi bana kalsa birdaha kusardım gordukce. Cocuklarim var iki kucuk hemen birakip gitmek istemedim hastaneye. Biraz dinlenince bulantim gecmis uyuya kalmisim. Ama sabahtandir hala bulaniyor bazen bükülüyor gibi midem. Esime soyledim de aksam acile gidelim diye kusmam yok yalniz bulantim var. 36.haftamdayim korkuyorum preamlamsi olcam diye. Ilk cocugum bu yuzden gelisemeden dogmuştu. Yada acaba bu bir dogum belirtisi mi bazen goruyorum yazan kişilerden. Sancim vs yok bebek hareketi iyi. Sadece baskı yapiyor asagi fazlaca o kadar. Odemim de artti son gunlerde😣 en iyisi bi kan ve idrara baktirayim. Hani oyle usutme ve yedigi dokunma degilde resmen keyfi kustum gibi sebepsiz
Bebitom72 Mide üst kısımda şiddetli ağrı, aşırı ödem, gözlerde bulanık görme, tansiyon yüksekliği bunlar en belirgin özelliği bende bunlar olmuştu.