sacmalamakizim Kızlar selam ben bu ay elendim, regl oldum yani, acaba triod olduğu için mi tutmadı bilemiyorum, ilacı kullanmayı bırakmıştım, bir de folik asit başlamak istiyorum, hangisi daha iyi acaba bilgi verirmisiniz?
Rabiul sacmalamakizim doktoruna danışabilirsin , benim doktorum elenatal 1 vermişti hamile kalmadan önce kullanmaya başlamıştım trendyolda fiyatı 50 tl ye düşmüş 100 küsüre alıyordum Eylül ayında
yeschef-13 sacmalamakizim Gebelik döneminde kullanacaksanız iyotlu olmasını isteyecek ve yazacak doktorunuz yetişkin kadın yetişkin erkek ve gebelikte alınan folik asit ve içerik miktarı aynı değil en çok karıştırılan şey bu aslında ben gebelik öncesi planlamıyorken Solgar kullanıyordum vücud depolamıyor folik asiti sonuçta sonrasında gebeliğimin ilk 4 ayında Vinalac kullandım doktorumun isteği üzerine 💐
aryadeniz25 sacmalamakizim ben kullanmaya başlamadan önce doktor ultrasondan muayene etti ve Folbetake folik asit verdi ayrıca kan tahlillerime baktı. Ben reglimin 3. Günü gitmiştim doktora
Rabiul sacmalamakizim hamile kaldığım zaman sağlık ocağına yönlendirdi özel takipliyim çünkü bir tek ikili test zamanı kendisi almıştı
sacmalamakizim Rabiul Anladım bir de değerlerime baktırmak istiyorum, sanırım regl olduğu zaman hormonlara bakılıyor.
Bir_nazenin01 Merhaba regenesis Max öneririm çok güzel içerisinde çinko magnezyum balık yağı folik asit demir vs var
Gizem9688 400 mikrogram folik asit iceren herhangi birini kullanabilirsiniz. Fakat doktora sorarsaniz belki multivitamin başlar folik asit iceren. Ben pregnacare plus kullaniyorum. Hamile kalmadan once de pregnacare him&her kullandik esimle