Polo Yesimmmm şey denedin mi, Sabah kalkıp gece yatana dek, muz haric sadece meyve ile beslenmeyi ? O da çok bozuo bağırsakları. Üç günde bir wc yap, üç günde bir yaparsın gibi. Yoksa lavmansız yapamamak çok zor olur
Yesimmmm Polo herşeyi denedim sadece meyve tuketmedim yeşillik çorba ıspanak bol su gün içinde sürekli bunları yedim oda bagırsaklara baskı yapmadı heralde çıkamadım yine anca aç kaldım halsiz düştüm
Aybuke35 Yesimmmm Aynen bende sigarayı bıraktım ama doktorum 1 küçük fincan kahve içebilirsin demişti bende hergün olmasa da wc yapamadığım zamanlar da içiyorum ise yarıyor . Ama senin durum farklı Allah yardimcin olsn
Yesimmmm Aybuke35 3 saat önce içtim hiç bi etkileşim yok. Gebelik başından beri vücudum çok değişti 😞 hiç bişey mi fayda etmez 😞
Aybuke35 Yesimmmm Ya benm hamilelik basında karnım çok şişiyordu gazdan dolayı yapamıyordum ne denesem olmadı bana çay kaşığı ucuyla kimyon yedirdiler sonra bütün gazım wc çıkmıştı onu mu denesen ve zararsız
Yesimmmm Aybuke35 onu bilmiyordum ama tansiyonum bi düşüp bi çıkıyo yükseldiği zaman limon içiyorum ben öyle çay kaşığıda değil nerdeyse yarım çay bardağı ama gazıma hiç fayda etmedi bugüne kadar
Arzumm Gun kurusu kaysi ye bir kocaman avuc yada hosap derler kuru kaysidenyapiliyo malatya kaysisi degil o varya isal yapar seni
Yesimmmm Arzumm komşumuz getirmişti kayseriden kurutulmuş kayısı onundiyosan işe yaramadı 😞 onuda denedim
Fatmautku Yesimmmm arkadaşım geçmiş olsun bende çok yaşadım günlük 1 bardak kefir içersen eğer düzelirsin hemde çok faydalı umarım şifa bulursun
Yesimmmm Fatmautku kefir çok miğdemi bulandırıyo geçmişte içtiğimde kusmuştum pskolojikman bana çok kötü geliyo tadı ama denemekte fayda var dediğin gibi bide sade olanı daha yararlıymış sanırım. Sadesini içemiyorum işte kusuyorum 😞
Fatmautku Yesimmmm umarım derdine tez zamanda çare bulursun sade olanı faydalı evet fakat diğerlerinden içebiliyorsan denemende fayda var
Yesimmmm Fatmautku valla herşeyi denedim onuda deneyeyim çare olaun da kusturmazsa beni miğdem bulansada içeyim artık sağol canım.
Meltmc00 Bana özelikle deveci armudu ve elma iyi gelmişti deveci armudunu bir kere yedim ve gece resmen yuvalete kalktım elmayı da sık sık yiyorum sabah öğlen akşam bana iyi geliyor