Ozgetmrlnk Nur_089 benimde ayni ozellikle akşamları oluyor. Ben biraz kekik biraz kimyon birazda nane koyup kaynatıyorum ılıyınca içiyorum gercekten cok iyi geliyor kızlar tavsiye ederim. 15 haftalığım ilk haftamdan beri içiyorum günde 2 defa içmişliğimde var hic bir zararı yok.
Nur_089 Merveoz bende geceleri terliyorum ustumu aciyorum ve o zamanda usutuyorum qaz oluyorum yedigim Bazi seylerde yapiyordu onlarida faek etdikce yemiyorum artik mesela kuru fazulye falan yemem hic bir kez kabusum oldu
NeslihanOner Benim en çok akşam oluyo kafayı yicem bu Konuda yatağa gircem yatamıyorum evin içini dolanıyorum yürüyorum sancıdan
Nur_089 NeslihanOner ayni ben geceleri kalprifer petegine sirtimi dayayip oturarak uyumuslugum bile var sancidan
Nur_089 Mervisnese corapsiz gezmem hic su desem zaten doktorum soyluyor hep bol su ic diye iciyorum zaten
Nur_089 Ozgetmrlnk kekik zararli diye okumustum bi yerde... ne yapsam gecmiyor son haftalarimsayim ama hamileligin ortasindan beri basladi bu kabus kac kez hastaneye gitdim cok siddetli oluyor bazen corapsiz hic gezmem zaten hamile olmadanda onceki aliskanligim
NeslihanOner Arife3507 ben 15. Haftadayım canım. Ben de çok yiyorum akşama kadar üç dört öğün yiyorum sanırım ondan akşamları oluyo herhalde doğuma kadar olur bu 😊😡
Swraksya 28 29.haftalarımda çok çekmiştim Rezene çayı bana fayda vermişti arkadaşım kimyonu da demleyip içmemi söylemişti ama onu denemedim yalnız rezene için doktor tavsiye etmedi gibi zaten günde Bi çay bardağı içmiştim ama o gaz sancısı dediğim sonrasında enfeksiyon da çıktı sizin de öyle olabilir Bi tahlil yaptırın bence..