yasamblogz Kızlar bat 22 subat ,elimde innovita erken gebelik testi var fakat en doğru sonucu nasıl alabilirim ilk idrarla mi yapmamiz lazım
Melekprenses yasamblogz sabah ilk idrarla yapiliyor normalde. Gun icinde de yapanlar var ornegin ben 😀 varsa hersekilde cikiyor gec dollenme degilse
SmyEsciv yasamblogz Şüpheli ilişkiden 10-12 gün sonra bile yapılabilir. Düzenli adet görenlerde adet gecikmesi olduktan sonra yapılabilir. İlk yapılan test negatif çıkar ve adet olmazsa 3-5 gün sonra test tekrarlanabilir. Bu şkilde bilgi çıkıyor
yasamblogz Çok teşekkür ederim yarın sabah yapacağım adetime 2 gün kalmış olacak umarım güzel şeyler olur
biranne__ yasamblogz erken test ise ilk idrara gerek yok her saat yapabilirsiniz adet gecikmesi tam net çıkar ama en doğru yinede
MyLittleHeart yasamblogz ikinci çizgi bariz gözüküyor sanırım var ama kesin olması için kan verebilirsin hayırlı olsun ❤️
Fundabg yasamblogz bence vermelisin ben 3 gün kala öğrendim kaset test ile hemde. Bence git hemen ver krsinleşsin 😂
yasamblogz elvangnc evet ovulasyon testi kullandım normalde uygulamada farklı bir tarihti ama testlerde daha erken gördüm yumurtlamayi
yasamblogz elvangnc yumurtlama tarihim 7-8 Şubat 9 Şubat da çatlama tarihim adet tarihim 22 subat ama ben dayanamadım erkenden yaptım henüz kan vermedim