Merveee Selime444 bende senin gibiydim son iki ayda aldım onüç kilo dert etme bu kadar doğumdan sonra da hemen verdim...
AybkeEyuboluukuryurt Selime444 bence hiç üzülmemelisin ben 31. Hafta içerisindeyim ve şimdiye kadar 15 kilo aldım😬 Son 2 aya girdim ve dr um daha 10 kılo alırsın bu gidişle dedi 😬 Ne yapayım bende etliyim butluyum diye geziyorum😊 Önemli olan bebeğin sağlığı. Bebeğin sağlıklı ise hiç üzülme❤ Allahım hepimize kolaylık versin sağlıkla kucağımıza almamızı sağlasın 🙏🏻
AybkeEyuboluukuryurt Selime444 bence hiç üzülmemelisin ben 31. Hafta içerisindeyim ve şimdiye kadar 15 kilo aldım😬 Son 2 aya girdim ve dr um daha 10 kılo alırsın bu gidişle dedi 😬 Ne yapayım bende etliyim butluyum diye geziyorum😊 Önemli olan bebeğin sağlığı. Bebeğin sağlıklı ise hiç üzülme❤ Allahım hepimize kolaylık versin sağlıkla kucağımıza almamızı sağlasın 🙏🏻
TubaAnl Bu gayet güzel bişey niye üzülüyorsun bende 17 haftalığım hiç kilo almadım ve dr süper dedi son aylarda zaten alıcaz önemli olan senin kilo Alman değil bebeğinin gelişiminin güzel olması ki bunu annenin kilo almasıyla bir alakası yok
Drngrkm Selime444 korkma canim ilk 3 ay kilo almiyor cogu kimse. Doktor da ilk 3 ay 1-2 kiloyu gecme drmisti. Zaten istah aciliyor sonradan
Selime444 AybkeEyuboluukuryurt amin ama doktor bebeğin haftasına göre ilerde diyo inşallah sorun yaşamam☺