SevdaKaplan Biz 35haftaya girdik ama bebek dönmemiş acaba kaçıncı haftada döner dönenlerinki kacıncı haftada döndü 🤗
Shr SevdaKaplan ben 32 haftada kontrole gittiğimde dönüp dönmediğini kendim sordum ve dönmüş dedi ne zaman döndü tam bilemiyorum şuan 33+2 olduk
Defnemmm2301 SevdaKaplan benimde 30 da bir gitmiştim dönmüştü sonra sa 32 de tekrar gittim gene dönük vaziyetteydi doktorum dönmüş bebeğin dedi hani herkes de belli olmuyor diye biliyorum son dakika bile dönen var canım 😊
guel2604 SevdaKaplan benim oglum 36 haftalikken döndü, merak etme 1-2 hafta kalmaya döner 😊 döndügünüde zaten hissedersin 🥰
Brlgry SevdaKaplan Benimde makattı 33. Haftamda gittiğimde dönmüş dedi doktor ben hissederim diyordum ama hiç farketmedim döndüğünü aynıydı benim için
Shr Brlgry aynen bnde hiç fark edemedim iş arkadaşlarım bile dönmüş diyorlardı ama bana aynı geliyordu
guel2604 Fatma2727 bende bi gece cok sancim oldu yatarken, sonra sabah kalktigimda alta dogru baski vardi hemde cok fena bi sekilde yani ben öyle anladim, doktora gittigimdede zaten dönmüs dedi :) herkesde farklidir kesin
mrshavva 32. Haftamda gittiğimizde sormuştum dönmüş mü diye dönmüş demişti şuan 37. Haftadayız değişiklik yok ama bugün nstde yanımdaki bayanın bebişi de normal doğum için dönmüş ama bugün ki kontrolde ayakları aşağıdaymış yani belli olmaya biliyor galiba
Tugbamete SevdaKaplan biz 30 da kontrole gittiğimizde dönmüştü doktorumuz 37 ye kadar yolu var demişti 😊