alvrc1 Arkadaşlar bu zamana kadar hiçbir belirtim yoktu normal doğumu bekliyorum geçen hafta bebek kafasını kanala sokmuştu dünden beri hafif hafif kasıklarımda adet sancısı gibi bir sancı var hala da devam ediyor sizce doğum belirtisi mi eğer öyleyse fazlalaştırmak için ne yapmalıyım söyler misiniz doğurmak istiyorum artık ???
Mylittlemermaid alvrc1 doğum sancısı olabilir. Dakika tutun, düZenli aralıklarla mı geliyor? Sıcak duş alın, squat yapın , merdiven in çık yapın bunlar açılmayı hızlandırır
buseyusuf27 alvrc1 hurma ye bol bol ördek yürüyüşü yap merdıven cık yoksa otur kalk bıyerden destek alıp hayrlı doğumlar olsun ıns
Ayseumut alvrc1 bnmde ılk dogumum şiddetlı kasık ağrısı ıle başladı snra coğaldı zaten gittgmde acilma 1 cmdı daha yanı ağrılarınızın şiddetlenmesıni bekleyın
alvrc1 DmtBrn Mylittlemermaid sadece tek bir kasıgımsa hissediyorum sürekli var gibi suanda ama hemen hastaneye gitmek istemiyorum açılmam olsun evde yaşamak istiyorum bu süreci
SinemKy buseyusuf27 ama ördek yürüyüşü suyu boşaltmazmı o zmn da doğum biraz zor oluyor Muş sanırım 🫣
Eddaa57 Ayseumut tam olarak nasıldı acaba saat 4 de sağ bacağımda bi ağrı başladı iç kısımda yaklaşık iki saat sonra sağ kasik ağrım başladı belimde ağrıyo ama düzenli bi kasılma falan yok gitmedim o yüzden bi yere
Ayseumut Eddaa57 ben hemen gıtmıstım 1 cm acıklık vardı alttan muayene olmustum ıkı kez bir ozele gıdıp bırde devlette baktırmıstım sanırım ellede uyarı olunca aksamınada nişanda geldi sancılarım artmıstı hastaneye gttgmde acılma 4 cm olunca yatısım yapılmıstı snra sunı ıle 4 5 saat ıcınde dogurmustum yanı ıster bekleyın sıklassın ister bı gorunun ıcınız rahat etsin
Eddaa57 Ayseumut sizin açılma hızlı ilerlemiş maşallah yani bugün gittim kontrol de herşey normaldi o yüzden sanırım biraz daha beklicem ama böyle devam ederse gece acile giderim heralde bende