MerveKaradeniz Serumla durursa durur benimde 36 da olmustu serumla bı gece kaldım sabaha sancı kalmamıştı. Ama eğer bebek gelmek istiyosa serumda etki etmez bilgin olsun demişlerdi gerçek sanciysa serum durdurmazmis yani öyle dediler bana
Sevgigulsen MerveKaradeniz dün durdu bgun yine çok sıklaştı doktordaydik şuan bekliyorum nstye alır büyük ihtimal yine 4 5 dkikada bir ama yüksekliği ne kdar hissetmiyorum ilaçlarımı aldım ama bekliyorum bakalm
MerveKaradeniz Sevgigulsen kilosu fln nasıl demekki gelmek istiyo artk alırlar diye düşünüyorum hayırlısı olsun hakkında sağlıklı olsunda erken geç olması önemli değil inşallah bı sorun olmadan kucağına alırsın
Sevgigulsen MerveKaradeniz şuan 2350 gram.. suyu azıcık fazla ama riskli değil dedi.. rahimde yumuşama var ama açılma yok sancilarimda şuan ilaçlarla duruyor ama ilaç almazsam hemen fırlıyor bekletiyoruz gittiği yere kadar . Bugünde kan sulandırıcı ya başladık doğuma kadar vurucaz her gun
MerveKaradeniz Sevgigulsen hmm anladım canım 2 bucugu gecince sorun olmaz pek . Geçmiş olsun gittiği yere kadar sabır artık yapicak bişey yok