deryaa_milena Robot süpürge almayı düşünüyorum aklımda Xiaomi Mop 2 pro var ama önerilere de açığım bütçe 10 bin civarı ayırdım. Hangi markayı kullanıyorsunuz memnun musunuz?
Temmuzmucizesi26 deryaa_milena roborock q7 max aldım hem süpürüyor hem siliyor bugüne kadar neden almamışım diye kendime kızıyorum böyle bir rahatlık yok bayağı da araştırıp aldım yorumları felan epey tutulan bir marka 14 bine aldım
tugcesakzci deryaa_milena güncel fiyat aralığı ne bilmiyorum takip etmiyorum ama.. Robot süpürgede sizi en memnın edecek marka roborock
Hazal966 deryaa_milena ben roborock s6 pure kullanıyorum hem silme hem süpürme yapıyor günlük bana yeterli oluyor:)
SrpYlmz Xiaomi S10+ Robot Vacuum Mop . Bir iki ay oldu alali çok memnunum ama fiyatı 12-13 bin civarı
deryaa_milena efef bazı yorumlarda silerken su damlatıyor demişler trendyolda sizde böyle bir sorun oldu mu 😊
Susam59 1 senedir Roborock q7 max kullanıyorum, çok memnunum, hele hamilelik döneminde arada yanından geçerken canım benim ya diye seviyorum 😂 ama fiyatı şu an nedir bilmiyorum
deryaa_milena Susam59 roborock daha çok tavsiye edilen bir marka ama çok uçmuş fiyatları 😂 silme özelliği var mıydı sizin varsa su damlatıyor mu ve halı üstünde mop yine yere değiyor mu?
Temmuzmucizesi26 deryaa_milena hiç denemedim ama ben şöyle yapıyorum önce komple evi süpürüyor arkasından halıları kaldırıyorum komple sildiriyorum yerlere yüzey temizleyici sıkıyorum hafif spreyle o şekilde siliyor
Susam59 deryaa_milena yok su damlatmıyor, silmesindende süpürmesindende memnunum, mop halıya değiyor, zemin ayarı falan var normalde ama ben hiç kurcalamadım, ama halıyı nemli bırakmıyor yani
Sumaed deryaa_milena ben 1 senedir bu markayı kullanıyorum aynısı gayet güzel siliyo da süpürüyor da memnunum
Buseirgit deryaa_milena ben sizin düşündüğünüz modeli kullanıyorum 1 yıl oldu gayet güzel ben pek sildirme yapmıyorum bana hijyenik gelmiyor. Bir işim olduğunda açıyorum o süpürüyor yada evden çıkacağım zaman çalıştırıyorum mis gibi telefonuma da bağlı evde yokken de çalıştırabiliyorum