zeyd123 Bugün muayeneye gittim 40+1im bebek iri kafası büyük ve kanala girmemiş doktor kesinlikle eve dönme yatışını yapalım dedi ama açılmamda yok ne yapayım bilemedim bu durumu yaşayan var mı ne önerebilirsiniz ?
teacher-mom21 zeyd123 bebeğin ve senin sağlığın daha önemli normal doğum diye şartlandırmayın kendinizi sonuçta sezeryan da çoğu sağlık sorunu için çözüm
ipeklinaismom zeyd123 haftaniz gayet güzel normale sartlamayin kendinjzi her doğum kendine özeldir bebek kakasink da yapabilir başka durumlar oluşabilkr siz bekledikçe
Merve-betul zeyd123 kafası büyükse sezeryanda alır muhtemelen ama korkma yani korkualcak kadar kötü bı işlem değil iki bebeğimin de kafası büyük sezeryan oldum
zeyd123 teacher-mom21 Yakınımdakiler evde beklememin daha iyi olacağını söylediler bugüne kadar doktor bir şey söylüyorsa aksine kimseyi dinlemezdim ama şu an kafam çok karışık
Yasmiyy zeyd123 yanınızdakiler doktor değil dimi sizce kimi dinlemeniz gerekir bi düşünün bunun yıllarca eğitimini almış kişiyi mi kulaktan dolma bilgilerle duran kişileri mi 😌
teacher-mom21 zeyd123 doktor bilir etrafındakiler değil Allah korusun çocuğa bir şey olursa haftanda gayet iyi keşke hepimiz o haftayı görebilsek benim sürekli erken doğum riskim var… Doktor yatış demiş bence uygulayın