Fatma_ecem4 Cansel44 evet 12 .haftadan sonra belli oluyor mesela erkekse 12 haftada bile söylüyor ve ziyor diye
Bbuse12 Cansel44 15. Haftada kiz dediler 21 de detaylida erkek pipisini gordukkk em net detayliyi bekleyin derim alisveris icin
YeniGelinMeselesi Bende kızımı 12.haftaya girdiğim gün öğrendim doktorun iyiyse ve bebekte kendini kapatmazsa görülüyor
Betul-97 Cansel44 Tam 15 haftalıkken gittim kendini göstermedi. Tahmin etmemi ister misiniz dedi bende evet dedim. %70 kız dedi cuma günü tekrar çağırdı o zamanda tam 16 haftalık olacağım gösterirse öğreniriz olmazsa artık detaylı ultrasonda öğreniriz
lidyamom Cansel44 15. Haftadayım öğrenemedik göstermediği için, bebeğin uygun pozisyonda olması da önemli
Cansel44 Ya okuyorum burda bazıları 12 haftada bile ogrenıyo Ben merak etım doktor 15 haftada gel dedi şaşırdım kaldım bende
Ofelya_1 Cansel44 on ikinci haftadan sonra pozisyon uygunsa görebilir aslında doktor ama bence 16. Hafta sonrasını beklemedek daha doğru yanılma olabilir
Cansel44 Çok arada kaldım ama yinede teşekkür ederim hepinize çok saolun bıde dua ederseniz çok sevinirim 🤍
semra2598 Cansel44 devlette 16 haftalık olmadan söyleyemiyoruz dediler bana 16 da öğrendim. Ama özelde bebek gösterirse söylerler 🤗🤗