happymuti Hazall23 ben devlet hastanesine yaptırdım randevu alıp kan uyuşmazlığı için geldiğimi söyledim sabah kan verdim öğlen iğneyi vurdular
Burcu58 Hazall23 bende devlette oldum doktor randevumu aldım doktorun yönlendirmeyi yapıp iğneyi vurdular
Cicekcim Hazall23 devlette ücretsiz yapılıyor. Ben kadın doğum doktoruna randevu alıp kan uyuşmazlığı iğnesi olacağımı söyledim. Kendisi de zaten kağıtları çıkartıp doğumhaneye yönlendirdi orada da hemen yaptılar. Ancak eşinin kan grubu da gerekli
Zehraadnn Hazall23 ben özelde yaptırdım ücret talep etmediler ama doğumdan sonra vurulacak iğneyi devlet karşılamıyor biz ödeyeceğiz ve bundan sonraki iğnelerde talep ederler mi bilmiyorum
Burcu58 Hazall23 yok Sivastayım ama ilk bebeğim de İstanbula gezmeye gitmiştik ozamana denk geldiği için orda yaptırmıştım Ümraniye Eğitim ve araştırma hastanesinde aynı şekilde randevu alıp uyuşmazlık iğnesi için geldim dedim yapmışlardı
Sedefkitir12- Hazall23 ben özel takipçiyim doktorum reçetemi yazdı hangi eczanedeyse sıra onu öğrenip o eczaneye gidip sipariş oluşturduk akşamına geldi kağıdın üstünde 1500 TL yazıyordu ama 120 TL ödedik sigorta karşıladı diye düşünüyorum
Fatma2sre Hazall23 bn özel hastanede oldum.Prosedür gereği yatış gösterip yaptırmak gerekiyormuş. Yatış verildi doğumhane katında yapıldı ve ücret ödemedim.
Burcu58 Hazall23 bence yakın olan bir devlet hastanesi de yapar diye düşünüyorum ya randevu bulabilirseniz eğer malum yoğun oluyor ya