Elo__35 Kızlar son 3 haftam ilk bebeğim 12 martta doktorumla ortak kararımız sezaryen olucam nasipse heyecanlıyım korkuyorum duygularım karışık bu ara keyfim yok hamilelik sürecinde çok yoruluyoruz psikolojik ve fiziksel olarakta sizler nasılsınız
Cceylann01 Elo__35 benimde 2. Hamileligim 15 martta doğum olacak gecen hafta güzeldi ama bir kereden bir ağırlık çöktü hareketlerim kısıtlandı uyuyamıyorum artık saga sola dönemiyorum 🙄
Ervaa35 Elo__35 benımde doğuma 3 hafta kaldı ama doktorum hala gün vermedi sinirlerim bozuluyo😂 artık karnımın içi acıyo yanlarım acıyo karnım öne doğru çekiyo beni nefesim kısıtlandı ayy çok zor son haftalar sağ salim kucagımıza alalım bebelerimizi😍🤲🏻😂
Sedefkitir12- Elo__35 bende 27 marta gün aldım bakalım tam 39 haftalık olmuş oluyorum tabi kızım erken gelmeye kalkmazsa 🥰
Tessd Bizde 36+4hala gün almadık. Çarşamba günü kontrolümüz var bakalım belli olacak mı 🙂 Ama her şey çok zor artık 🥹
Elo__35 Tessd gerçekten öyle geceleri sürekli uyanıyorum sanırım oğlum beni alıştırıyor uykusuzluğa 😂😂😂