Alyaveannesi Ozge77 cok az kalmiss Allahimm saglikli sihhatli kucagimiza almayi cumlemize nasip etsin rabbim 🥰
Albertos deletedmom6295 inşallah sağlıkla alırsın oğluşunu kucağına . Doğum tarihini nasıl yazdıracaksınız canım dr sorsana hani koca bi yıl yok olmasın kuzucuk için 🙃
deletedmom6295 Albertos aminnn rabbim herkesin evladını bağışlasın sağlıkla dünyaya getirmek huzurla büyütmek nasip etsin
Elifinzeytini 37-0 ız bizde gittim doktora kafa iki hafta büyük ben dedim sezeryan yapalım istemiyorum oda uygun gördü 7 ocağa gün verdi inşaallah 🥰🥰🥰
Elifinzeytini Ozge77 ay evet yüksek ihtimal 7 ocağa verir diyodum ama kesin randevuyu yazınca çok heycanlandım 🤩🤩
Ervaelizinannesi Elifinzeytini 38+3 tahmini tarih 7 ocak normal doğum olacak inşallah 3 kilo olmuş kızım hayırlısıyla bakalım
Ozge77 Elifinzeytini Hayırlısı olsun inşallah. Sağlıkla alın kucağınıza :) Zaten günler geçmiyordu şimdi hiç geçmez :)
deryanehir Melomeltem çünkü canım bu 2. gebeliğim ve ilk çocuğum sezeryan olduğu için buda mecburi sezeryan olacak o yüzden 2. gebelik eğer kesin sezeryan ise genel olarak 38 de alıyorlar
Melomeltem deryanehir benim de dördüncü olacak ama galiba doktordan doktora değişiyor benim 39 da aldılar bunu kaçta alırlar bilmiyorum 🤷🏻♀️