Nnoktaa bende pcos vardı korunmuyorduk adetime de daha vardı o gün çok hastaydım mide bulantısı kusma bütün belirtileri yaşadım görümceme söylemiştim böyle böyle diye görümcem test yap bakalım belki hamilesindir dedi, yaaa yok abla ne hamileliği Allah aşkına dedim o kadar test yapıyorum çıkmıyor dedim o günde evimize bir arkadaşım gelmişti bizde kalıcaktı ailevi meseleleri vardı diye evi terketmişti, bende tamam dedim test yaptım götürüp dolaba koymuştum biz öyle sohbet muhabbet ederken görümcem mesaj attı test yaptın mı diye yaptım dedim o an öyle gittim baktım ki çift çizgi ne yapacağımı şaşırdım kalbim küt küt atıyordu, o an hemen eşimi çağırdım çok heyecanlı ve gülüyordum bana ne oldu dedi bende testi gösterdim yemin et dedi senin değil bu 😅😅dedi bende yemin ederim benim dedim sarıldı bana öptü beni ama yine de çok sevinmedi ne olur ne olmaz sen yine de yarın bir daha test yap dedi öbür günde yaptım testi yine pozitif çıktı çok sevinmiştik ama kimyasal gebelik oldu 😢 ondan sonra da hamile kalmadım zaten şuan da halen bir mucize olmasını bekliyoruz 🥰🌸