1,5 senedir deniyorduk ama olmuyordu, artık doktorun olmazsa tedaviye başlarız dediği ay gelmişti, evlilik yıldönümümüzde daha erken olduğunu bile bile test yaptım negatifti, 2 hafta sonra işten eve geçerken aklıma düştü bi test alsammı diye , testi aldım sonra eve gidince iş güç unuttum, sabah kalkınca umudum yok ama aldım yapayım bari dedim, milyon tane negatif testten sonra yine çöpe atmaya yönlenmişken baktım silik çizgi, çöktüm yere ses çıkarmadan ağladım, emin olmadan eşime söylemek istemedim, gittim yanına noldu çipil çipil bakıyorsun dedi, yok bişi dedim duşa attım kendimi bide suyun altında ağladım, sakinleştirdim kendimi, hemen hastaneye koştum kan vermeye, sonuç çıkana kadar 2 saat içinde sisteme kaç kere girdim bilmiyorum, sonuç geldi pozitif, içim içime sığmıyodu, tanıdık tanımadık çevremdeki insanlara aptal aptal gülümsüyodum , akşama kadar sabredemiceğimi anlayınca eşimi aradım dedim öğlen beraber yemek yiyelimmi, yemeği bir lokmada bitirmişim sabırsızlıktan, yemekten sonra sahile indirdim zorlaya zorlaya, sahilde bi banka çöktüm bileğim acıdı diyip, çantamdan içine test sonucu, emzik ve ben geliyorum babacım yazan bi kutuyu çıkarıp verdim, ne bu dedi, hediye aç bakalım dedim, açtı baktı bi şok oldu, şaka yapıyosun dedi, ciddimisin dedi, şaka değil dimi dedi, ağlayıp sarıldı, toplantısı vardı, aradı iptal etti, bu haber sahilde banktamı verilir dedi 😂