Baycam ZeyHus33 19haftalık hamileyim kızım olacak inşallah bel ağrım oluyo ama kendini belli etmeye başladı bal kızım
Hayallergercekolmayihakediyor ZeyHus33 bugün tam 18 haftalık olduk 4 yaşında bir kizim var ikinci kızım gelecek hayırlısıyla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
Baycam merve-yd06 evet hissediyorum canım 16da hissetmeye başladım ben şimdi daha kuvvetli hissediyorum. Sizin cinsiyet belli mı
BuseBora merve-yd06 bende sivasta yaşıyorum merkezde misin 19+4 de bende tanışalım mı hangi hastaneye gidiyorsun
merve-yd06 BuseBora olur tabiki çok isterim etrafımda hamile kimse yok :( üniversiteye begüm kurta gidiyorum siz hangi doktor
BuseBora merve-yd06 bende merkezdeyim 2 gebeliğim sanırım kız benim ki sizin ki belli mi numune gidiyorum Ayhan doktorun adı
merve-yd06 BuseBora benim ilk hamileliğim biraz tedirginlik ve korku var ayhan hocaya da çok iyi diyorlar
BuseBora merve-yd06 sert mizaçlı bir adam ama Allah var cok dikkatli cok soru sorulması falan sevmiyor 🙂 gerçi normqş doğuma girmiyor sadece sezaryen olanlara kendi grip gün veriyor bende begüm hanımı cok duydum savaş hoca falan cok iyi dediler üniversite de
aslip7 ZeyHus33 18 haftalık kız bebiş bekliyorum ilk çocuğum olacak 28 yaşındayım Antalyada yaşıyorum 😊
Gamzegencee Ankara hamişleriii el kaldırsın 5 yaşında bi oğlum 4 yaşında bi kızım var üçüncüm 14+4 cinsiyeti bekliyoruz hala😅