Rojdainci Erham doguma yakin yapmaktansa bence dogumdan sonrayi bekle hem acelende yoksa o kadar takinti yapmiyosan
Bahartsc Rojdainci Once arastirdim zarari ne gibi olabilir diye bi sorun olur diye hic bi yerde gormedim sadece basi doktorlar aksi durum alerji falan olur diye tavsiye etmiyolar ama benlik bi sıkınti olmadi cok sukur 35haftalikken boyattim simdi 37yim
Rojdainci Bahartsc yani bende bebege zarar verir diye bir yerde gormedim ama dedigim gibi cevremdekiler cok beni etkiledi bebege etkisi kotu olur diye
Buseamaikizlerburcu Rojdainci bn boyadim 5 aylikken pencereyi acip filan kokusunu temas etmeden yani bisey olmadi
Rojdainci Buseamaikizlerburcu evet havalandirmak gerekiyomus buludgumuz yeri kendin mi yaptin 🤔 hem hicbir sikintisi cikmadi degilmi bebege zarari flan ?
Mimoza Rojdainci üç aydan sonra diplerine dokundurmadan bitkiselle boyatabilirsin boyayı solumamaya dikkat et bi sakıncası yok
Rojdainci Mimoza zaten dipler 1 2 parmak kadar cikmis ortaya oraya karismadan 2 parmaktan sonrasi uclarina kadar boyatmayi dusunuyorum ama dibe yetisir diye dusunuyorum yine de
Hulyarsln Rojdainci kendin evde boyayacaksan sarıyı on beş dakikada kapatamazsın öncesinde pigmentasyon yapmalısınki altında oryal olduğu için iki üç yıkamaya akar boya o yüzden pigmentasyon şart koyuya dönmek için .
Rojdainci Hulyarsln sende haklisin ama kuaforde yaparsam bile direkt siyahi surmezmi ustune kapatmak icin? 🤔 hem 2 3 ay sonra akarsa bile tam sari cikmaz hafif aciliyor oda doguma kadar gider dogumdan sonra sikinti degil ben kuaforde uzun sureli islemlerle halledebilirim
MelikeGkhn Benim de çok rahatsız edici beyazlarım çıktı dipten orijinal rengi siyah zaten 18imden beri kapattırırdım 10 yıldır şimdi 18+5 iz çok şükür iki farklı doktora sordum biri boyatanikirsin artık sorun yok dedi diğeri boya olmaz siyah yapacaksan taş kınası olabilir dedi yine kuaförde yaptıracm daha az maruz kalmak için şimdi kıba araştırıyorum onun da çeşitleri varmış kullanan oldu mu hanımlar taş kınasını?
Rojdainci MelikeGkhn taş kinasi evet benimde aklima gelmedi degil ama onun da ne kadar iyi oldugunu kim nerden biliyor sonucta oda boya ayni sekil aceba tas kinasinin kimyasal anlamda boyadan farki var mi ? Peki sormadiniz mi tas kinasi diyen doktorunuza bi diger doktorum boyatabilirsin demis diye? niye biri evet digeri hayir diyor buda kafada aoru isareti birakiyor
Duyguerer Rojdainci 5.5 aylıkken bitkisel boyadım ben de kimisi 3 kimsii 6 dan sonra bitkisel dedi ama sonuc olarak kanıtlanmış bir zararı olmadığı için bitkisel boyattım. Suan 6 aylığız. İnşallah bir sorun olmaz sanmıyorumda bundan sebep sorun olacağını.
Selale_bati Rojdainci valla bende 2 aylikkende 3 aylikkende boyatdim suan 36 haftadayim dogumcin bir daha boyaticam dipleri cok cikti kotu gozukuyor bir skintida yasamadim cok sukr riskli bir gebeligimde vardi
Selale_bati AlininAysesii nornal boyyala boyatdim ben birde sac rwngim acildi sonra bir daha boyandi ama hic skinti yasamadim acik alanda yaparsaniz daha iyi olur kokusunu cekmemis olursunuz icinize mesela acik pencere onunde yapilsin
Rojdainci Selale_bati kac haftalik yaptin boyayi canim? Ayrica normal boya mi kullandin bitkisel degildi yani ??
Cerenerb Rojdainci arkadaşımın annesi hamileyken saçını boyatmış sarıdan siyaha Kızın saçının yarısı siyah yarısı sarı doğuştan çok etkiledi o beni asla boyatmam bence sabret sende
Rojdainci Cerenerb ciddi olamazsin ya cok sasirdim ve ilk defa duydum😐 ama bunun boyayla ilgisi olacagini sanmiyorum o dogustan allahtan gelen birsey 🙏
Krasivyy Cerenerb böyle şeylere inanmayın saç rengi göz rengi fziksel özellikler vs bunlar genetik olarak döllenmeden bellidir sonradan dış etkenlerle edinilmez
Cerenerb Hulyarsln keşke ombre gibi dursa Saçının alt kısımları siyah üst kısmı sarı Küçükken çok sıfıra vurdurmuşlar bir ümit düzelir mi diye ama malesef 🙈 Canlı örnek olunca asla boyatmam
Cansn Rojdainci bende yarın gidip boyatacağım. Bu durum psikoloji ile alakalı birazda. Geçen sene annem vefat etti uzun bir hastane serüvenimiz oldu yaşımın 25 olmasına rağmen saçım baya beyazladı o dönemde. Bütün hamileliğimi böyle geçirmek istemiyorum o yüzden üç ayım doldu boyacağım. Seni de bu durum etkiliyorsa boyat. Milletin söylediğine bakma. Yok kimyasal cart curt edenler fıldır fıldır her posta yorum yazıp radyasyon alıyor. Sen nasıl bir hamilelik geçirmek istiyorsan onu yap en önemlisi senin bu dönemi mutlu geçirmen.
Rojdainci Cansn oncelikle allahim sabir versin ve rahmet eylesin canm 🙏 rabbim saglikla kucagmza almayi nasip etsin cok haklisin inan pskljk olarak cok etkiliyor beni o yuzden yapmak istyrm yapcamda 😊
Mimoza Rojdainci benm saçlar da sarıydı 23.haftaya giricem hiç boyatmadım beyazlarım da cıktı memnunum bu Rojdainci bence boyatma ne gerel var 6.aydayım benm de saçlarım sarıydı hiç boyatmadım ara ara kestrdim uclardan beyazlarım bile var memnunum bu halimden sewdim hatta😊 ama illa boyatıcam diyosan diplere dokunmasın 1cm bitkisel boya ile yaptr