momof3 Rojdainci Kanıtlanmış bir sakıncası olmadığı için ben diplerine sürmeden boyamıştım 🙂 Herhangi bir sorun yaşamadım
Rojdainci momof3 benim dipleri bir parmak kadar akmis durumda yani deger mi degmez mi bilemedim simdi
Rojdainci Rojdainci momof3 yani diplerine denk gelir mi aceba benimki bir iki parmak kadar akmış durumda diplerden 2 parmak sonra hepsini boyamis olcam denk gelmez deglmi
Gulsen1989 YouTube da op. Dr. Banu çiftçi web TV " gebelikte saç boyama" videosu var onu izleyebilirsiniz. Amonyak oranı düşük çok bekletmeden boyarsaniz sıkıntı olmaz diyo. Saç kılından emilim olmuyormuş derisinden oluyormuş o yüzden dibe çok degdirmeden boyatmanin sakıncası yok diyo
Rojdainci Gulsen1989 tamam bakarim cok tskr ediyorum bilgin icin bende o sekilde yapcam karar verdim sanirim
Duyguvv Rojdainci yok bi sıkıntı çıkmadı bitkisel boyadım ama bitkiselde olsa biraz kimyasal olabiliyor içerisinde Doktoruna danış bence sonra boya 🤗🤗
Rojdainci Duyguvv iste burdan sizlere danistiktan sonra doktoruma da sorup sonradan yapmayi dusundum sonucta burdan yapan yapmayan insanlari gorunce icim rahatliyor
Ilkergunes asilsmom hangi bitkisel boyayla boyadiniz çok marka var hangisine guvenmeliyim bilmiyorum 😣
Rojdainci Assistans ama cevrede cok zararli diyen oldu ozellikle de yakinlarim asla yapma flan diyolar cok zararli gibisinden
tugrammm Rojdainci lokman hekimden aldım boyanın adını hatırlamıyorum gebeler için olan bi boyaydı amonyaksız.kendim boyadım canım evet.boyarken de ekstra bisey yapmadım her zaman nasıl boyuyorsam öyle yaptım
Assistans Rojdainci ben kadın Doğum dr. Asistanıyım. 16 haftadan sonra organik boya serbest. Korkmayın hiç Biley olmaz ☺️
Rojdainci tugrammm tamam tskrler 😍 lokman hekim neresi oluyor peki tam olarak alirken ne dedin gebelik icin boya mi?
tugrammm Rojdainci lokman hekim dediğim yer aktarcılar baharat vs satılan yer. Gebeler için bitkisel boya varmı dedim adamın gösterdiğini aldım