MMerve34 Kızlar dün acile gittim çok ağrım vardı doğum ağrısı değildi ama çok canım yanıyordu enfeksiyon var dediler ama hastane o kadar ilgisiz ki tam olarak açıklamadan fitil yazıp gönderdiler 38+2 hamileyim fitil acımı biraz hafifletti ama ben kararsızım kendi doktoruma gitmelimiyim bakarmısınız sonuçlara
Alizeyasemin MMerve34 bence kendi doktoruna gitmelisin acilin ve sağlık ocağının verdiği her ilaç kullanılmamalı bana hamile olmama rağmen hamilelerin kullanamayacağı bir ilaç vermişti resmen bebişim öldürmek için
MMerve34 Alizeyasemin ilacı araştırdım aslında donaxyl diye bir fitil gebeler kullanmış ama bununla geçecek gibi değil sanki ya da uzun süreli kullansam geçer gibi
Yenianne7 MMerve34 Bu fitili özeldeki doktorum bana da yazdı canım akıntım çok olduğu için enfesksiyondan dolayı bende kullandım yani bir sorun olacağını düşünmüyorum yine de için rahat etsin istersen git tabiki doktoruna
MMerve34 Alizeyasemin öyle yapacağım büyük ihtimalle son haftalar bir sıkıntı yaşamak istemiyorum teşekkür ederim 😊
Alizeyasemin MMerve34 23-24.cü haftalarında kasık ve karın ağrısı var mıydı ağlatacak derecesine gelircesine
MMerve34 Alizeyasemin Yenianne7 Kızlar doktor dedi ki o kadar yüksek enfeksiyonun yok abartmışlar bunlar yalancı doğum sancıların ağrın oldukça parol iç dedi sancıların sıklaşınca gel dedi
MMerve34 Yenianne7 fitilden yana korkmuyorum açıkçası kendileri yüksek enfeksiyon demelerine rağmen bi serum ya da farklı bişey daha verebilirlerdi bence
Gggg-12 Okumadan yazıyordum benim de crp 10,6 çıktı ağrı enfeksiyondan dediler ama doktor bu ağrı yapmaz çok az enfeksiyon var dedi yalancı sancı bunlar sıklaşırsa gel dedi aynı şekilde ama haftam erken ben ilaç kullanmaya başladım
MMerve34 Gggg-12 Bana da öyle dedi nst de sancı çıkmıyor ama enfeksiyon da bu kadar ağrı yapmazmış alttan muayene edeceklerdi bugün dedim iki gündür bakıyorlar istemedim Allah hepimizin yardımcısı olsun yalancı sancısı böyleyse gerçeğini kolaylaştırsın rabbim