Ravziss 6 haftalık gebeyim şu an doktor randevuma geldim ama sizce alttan mı muayene ederler yoksa ultrasonla mı bilen var mı?
Firstpreg Ravziss Ben hiçbir şekilde alttan muayene olmadım. Yapmak istenirse de izin vermezsiniz, bu hakkınız.
Alizeyasemin Ravziss hamile olduğumu öğrendiğim günün ertesi hafta gitmiştim doktora ultrasonla baktılar keseyi gördüler 7.haftanda git istersen hem kalp atışını da duymuş olursun
ipeklinaismom Ravziss bu arada alttan bende olumlu bakmıyorum bebekten önce bir kere yumurtalık kontrolü için baktırdım daha da baktirmadim
Merymuro Göremedigi zaman alttan bakiyor,bir sonraki muayeneyi beklemeye niyetliyseniz alttan baktirmazsiniz
Ravziss Merymuro Aslında kontrolüm haftaya ama geçtiğimiz hafta doktorum gebe olduğumu söyledi ve 2 hafta sonra gelmemi söyledi detaylı bi bilgi vermediği için bende dayanamadım geldim
Keliff Ben 4.cüye hamileyim şimdi 38 haftalık olduk bu zamana kadar hiçbir hamileliğim boyunca alttan bakmadılar
Alizeyasemin Ravziss hakkında hayırlısı olsun şimdi normal muayene ederlerse 10.cu haftanı bekle derim
Myrtle Ravziss 6 7 13 21 haftaliklarda hep alttan muayene oldum . Baslarda ters rahim diye sonra cinsiyeti gormek icin. Hic de bir sey olmadi ben de.