ranaozkn9416 Merhabalar, Adetim 5 gün gecikti 3. Gün test yaptım silik çizgi çıktı akabinde kan verdim hemen hcg değerim 2.0 çıktı Bugün 5. Günüm sabah test yaptım tekrar tek çizgi yani negatif çıktı ne yapmalıyım ? Bu durumla karşılaşan var mı ?
ipeklinaismom ranaozkn9416 adete 7 gün kala erken gebelik testi silik çıktı aynı gün kan verdim negatifdi, adete 1 gün kala kan verdim değer 24 beta soneadan yükseldi ihtimalinjz olabilir sizinde
iremsevinc ranaozkn9416 canım günaydın aynisini yaşadım adetten 3 gün önce test yaptım silik çıktı gittim kan verdim kanda çıkmadı acilde vermiştim sonra üst üste test yaptım kasette bile çıkıyordu sonra adetime 1 gün varken gittim gene yaptım ilk idrarla baya net çıktı gittim aile hekimine kan verdim beta 132 çıktı bı kan vermen tekrar en sağlıklısı
zey-nep11 ranaozkn9416 ben ben 🤣Ama suan kanlık durum yok. Ben test yaptım adet olacağım gun silik cktı ertesı gun baska testler yaptım yok! Bugunde yaptım yok adet geçiyor ıkı gundur ikkkeZ! Kafayı yedık lanet artımed yuzunden!
Yaseminn2345 Geç döllenme vs değilse değerlerin daha yüksek çıkması lazımdı. Hamilelik için kanda en az 5 çıkması lazım. Ve kanda 2 çıkarken idrarda çıkan silik çizgi doğru olamaz muhtemelen test bozuk.
ipeklinaismom Yaseminn2345 benim doğruydu kanda sonradan yükseldi testte silik gördüm test markası artı Med di
ranaozkn9416 İlk kez böyle bir durum geliyor başıma nasıl bi süreç izlemem gerek acaba şaşırdım 🤷🏼♀️
Yaseminn2345 ipeklinaismom haklısınız ama adeti 5 gün geçince hem kan hem idrar testi daha net sonuç vermeli diye düşünüyorum.
zey-nep11 ipeklinaismom benmde adet olacağım gunun sabahı artımed yaptım cktı ertesu gunler baska testler denedm ngtf🥺 bugunde denedim yok adet gecıyır! Yani artımede guvenemedim.
ipeklinaismom Yaseminn2345 biraz daha bekle kontrol et canım hiç belli olmaz geç döllenme olur bişey olur
ipeklinaismom umena bunu bende bilmiyorum ama testin çok hassas olduğunu düşündük varla yok arasiydi aynı gün kostum kan verdim negatif çıktı adete 7 gün vardı, 1 gün kala verdim pozitif çıktı
zey-nep11 ranaozkn9416 vardır bi hayır bakalm bekle bıraz daha bır kadının adetının 7 gun gecıkmesi normal kabul edılır 10 gun olduktan snra hersey bellı olur derler bekleyıp görücez