Haticeburak06 Kızlaar ay ben 4. Aydan beri ne çektim böyle ya kıyafet kalmadı resmen😩 Bunu önlemenin bi yolu yokmu 😢 Hiçbir şekilde dokunmuyorum ama hala da geliyor 😩
SenaBM Haticeburak06 cinsel ilişki esnasında uyarı alırsa göğüsten süt gelir diye bir yazı okumuştum 🙄 bunla alakalı olabilir mi
zeyd123 Haticeburak06 Konudan bağımsız bir kaç kişiden duydum böyle sütü akan kişileri benim hiç olmuyor sıksam bile çok az damla halinde, sütümün az olduğu anlamına mı geliyor bu yoksa normal mi ?
Gurbetci1anne 35+5 im geçen gün tişörtüm sırılsıklam oldu ama süt suyu gibi bi sıvıydı beyaz değildi tam
Melson20 zeyd123 Hayir, hamileyken bende hic gelmedi. Dogum yaptigim an geldi, kizim 17 aylik hala emziriyorum. Hamilelik surecinde gogusten sut akip akmamasi sonrasinda ne olucagini belirlemiyor oyuzden stress yapmayin 😊
Youngplanner zeyd123 tamamen hormonlar ve psikolojik bakın benimde göğüsümden her sabah uyandığımda damla damla geliyodu 38+4te sezaryen oldum ve o sabah doğuma girerken sütyenime bi baktık baya süt gelmiş her gün damla damla gelen süt neden o gün fazla geliyo dimi ? Bebeğe hazırlık işte olumlu düşün hep ben sütüm gelicek bebeğim göğsümü emicek diye söyledim çok şükür de öyle oldu sizinkide gelicek bebeğiniz cuk cuk emicekkk ohh misss
Youngplanner Haticeburak06 maşallah çok iyi size tavsiyem doğumdan sonraki ilk bi hafta emzirmenin haricinde sağım yapıp buzluğa atın o süt altın değernde ben sağmıştım ama hiç anne sütü alamayan bi bebeğe verdim sonra 🥰 ama sonradan öğrendim bebek 1 yaşına kadar hasta olursa o ilk haftada gelen sütten veriyolar ilaç niyetine tavsiye ederim 🥰