Cerenglr 21 haftadayız artık hareketlerini daha sık ve daha belirgin hissediyorum. Ama ne zaman babasına hareket ediyor çabuk bak desem kesiliyor hareketleri inatçııı oğlum babasına asla cilve yapmıyo sizde durumlar nedir ?
Ipekulas Cerenglr bizdeki inatçıda eşim hareketini hissedince korkuyor hemen çekiyor elini karnıma koymak istemiyor elini bebeği sıkıştırdığını düşünüyor 🤦🏼♀️😂 bizde 21 haftalığız çok hareketli maşallah 🧿 ısrarla eli karnınızda dursun belki babası hissettikçe bebişte hissetmeye başlar☺️
Alizeyasemin Cerenglr 24+2 haftalığız kızım babası ne zaman karnımı sevse onunla konuşsa baya hareketli babası yokken de gene bana hareketli galiba kızım anne babasına düşkün
Ebruyla Cerenglr biz 34w olduk. Bir süre pıt pıt yaptıktan sonra ciddi hareketlenmesi oluyo yine bu saat oldu uyuyamadım o yüzden 🥹
Cerenglr Ygmraygn ay ne güzel ya biz çok inatçıyız baba elini koyuyor çıt yok çekiyor hareketleniyor tekrardan gıcık 😅😅🤭
Ygmraygn Cerenglr bugün anamın evindeyim bu sıpa karnımda kocamda evde sessiz sakin oturuyor birbirlerni kudurttuklarını anladım….
Cerenglr Ipekulas ah bu babalar bizden daha panik olmaları çok komik geliyor 😅😅 Bakalım hissetmeyi çok istiyor ama daha nasip olmadı ilerleyen zamanlarda inşallah ☺️
Ipekulas Cerenglr ben ilk tekmesini 18 haftalıkken hissettim 18+4 de babasına tekme attı bence arası çok uzun değil 😍
Alizeyasemin Cerenglr bebeğine maşallah 🧿 Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏
Cerenglr Ipekulas maşallah 🧿 biz çok hareketli değildik taa ki bu haftaya kadar bakalım inş nasip olur 😅
Julide92 Cerenglr şuan eşim yanımda horlayarak uyurken oğlum da boş durmuyor vuruyor 🙈😂 doğunca da bu saatlerde uyanık olursa yandık
Cerenglr Julide92 hahaha aynı durumdayız cidden 😅😅 inşallah gece uyuyan bebişler olurlar doğduklarında tersi olur ☺️
Julide92 Cerenglr inşallah diyelim. Ama kızıma hamileyken karnımda nasılsa uyku düzeni de aynıydı. İşte bu yüzden korkuyorum 🙈😂😂