Caglaaa ozgyrs 34 haftadayım sadece tavuk midemi bulandırdı görmek bile istemiyorum herhalde artık evime sokmam gibi geliyor
Sedayznn ozgyrs hahah ben de hamilelikte tavuktan tiksindim bir tek hele haşlama kokusuna tahammül edemiyordum ama bir çare bulamadım ordan uzaklaşmaktan başka İlk zamanlar yemiyordum ve şiddetli iğreniyordum son aylarda yemeye başladım toparladım
nurseyf ozgyrs evet tavuk kokusu..eve de almıyorum o yuzden. sokakta her köşede dönerci vs oluyor dolaşamıyorum bıle. :(
Ozlemsvr ozgyrs Canım bend e hala tiksiniyorum. Fırında hiç yiyemiyorum. Anca ızgara olursa 😊 ya da fast foodda yiyebiliyorum. 7 aylığım 😊
nurseyf ozgyrs hamilelikte tiskindiğimiz bazı şeyler hamılelık sonrasında da devam edıyormuş ben bi e deterjan kokusuna gelemıyorum hıc. yenı yıkanmış kıyafetlerı gıymek benım ıcın zulmoluyo resmen. :( :(
asminko345 ozgyrs Ben sarımsaktan tiksindim 😂 kokusunu görüntüsünü aldığımda kusuyorum 39 haftalığım 😂
ozgyrs Merveee1 erkek bebeklerde oluyor diyolar gerçekten erkek ama cinsiyetle alakalı oldugunu dusunmuyorum ben🙄
Merveee1 ozgyrs oğlumda öyle olmuştu şimdi 5 haftalığım cinsiyeti belli değil bide bulantı için de erken dedi doktor ama görümcem de hamileyken tavuk yapamazdı ama kızı oldu cinsiyetle ilgili değil bence
TugbaDerin Bende sadece tavuktan tiksindim 37 haftalığım hala geçmedi sabredin yanımda hep kolonya bulundururum kokusunu aldıkça koklarım