Derinnmom Kızlar dikişlerimden dolayı süt veremiyorum bebeğime, ucu da yok çok zorlanıyoruz kızımla. Manuel pompa almıştım ama işimi pek görmüyor, yarın elektrikli alıcam e bebekte önerebileceğiniz güzel uygun fiyatlı bi ürün var mı
A12_S07 Derinnmom Canm bende 4 gündür sagım yapıyorum oğlum küvözde lansinoh cifli elektrik li var bende harika ne yara yaptı ne canımı acıttı dikişli halimle tek basıma yavruma sagıp göturuyorum çok memnun kaldım
Kahverengi Derinnmom lansinoh öneririm ben tekli olanını kullandım yaklaşık 6 7 ay çok memnun kaldım ayrıca masaj özelliğide var ama en güzel özelliği powerbank ilede çalışıyor olması prize bağlı kalmıyorsun takıp evdeki diğer işlerimi yapıyordum
Edaaekincioglu Derinnmom bende ilk oğlumda sezaryanlıydım ve sütüm yoktu 2li lansinoh almıştım önce göğüsüne masaj yapıp öyle sağım yapıyor ikisini bir koyunca ikiz bebek etkisinden sütüm artmıştı ben çok memnunum 2. Çocuğumdada bu sıkıntıyı yaşarsam güzelce kaynatıp kaldırdım onu kullanacağım 2021 senesinde 780 tl gibi bir fiyata almıştım şimdi uçmuştur tabi ama gerçekten hakkını veriyor içinde biberon ucu bile çıkıyor yavaş akışlı olarak ♥️
Derinnmom Edaaekincioglu ben tekli almayı düşünüyorum da bi bakayım canım çok teşekkür ederim bilgin için ❤️
Aydannx Kiwi markasına da bakabilirsiniz hem masaj özelliği de var çoğu kişi memnun kaldığı için yazmak istedim
Derinnmom Kahverengi çok teşekkür ederim, ben baby mom markasını aldım bugün e bebekten. Masaj özelliği felan var şimdilik güzel duruyor bakalım ❤️
Alen Lansinoh iyi ama sanki benim kalbim ağrıyor kızlar bu pompa işinden psikolojik mi onu da anlamadım