Cana_ Hamile kalmak ve bir çocuk dünyaya getirmek, hem çok zahmetli hemde büyüleyici bir süreç. Sizde kendinize unutamayacağınız bir not bırakın✍🏻🌸 📌Not: Eğer herhangi bir konuda sıkıntıya düşersen hemen hatırla sen “Harika Bir Annesin”💕
Julide92 Cana_ beni seçtiğin için teşekkür ederim bebeğim. Ablan baban ve ben seni çok seveceğiz her türlü zorluğa değersin 🌸
Ebrar_65 Cana_ 🌸unutma ki hiç bir şey senin kadar önemli değil kimse ve hiç bir şey için üzülmeye değmez çektiğimiz ne varsa öbür dünyada bize mükafat olarak gelsin 🥰
Fener1608 Cana_ 4 sene bekleme sabretme süresinden sonra beni bizi seçtiğin için teşekkür ederim annem 2 ay kaldı kavuşmamıza sabırsızlıkla bekliyorum seni oğlum Hiçbir şey bizden önemli değil bunu hiç bir zaman unutma👼
ElaEge Kızınızı sağlıkla kucağınıza alıcaksınız canım kendim ama ikinci için hiç acele etme hem yeni olan evliliğine hem de minik kızına haksızlık edersin 🩷
Merve95281 Her şey geçecek! Zorluklar, uykusuzluklar, gazlar, hepsi geçecek. Ve kucaga alistirma diyenleri asla dinleme cunku bir gün son kez kucağıma alacağım ve bunun farkında olmayacağım
Gmz09 Kimseyi kırmamak adına bu zamana kadar sustukların konuştuklarını geçti artık susma değil konuşma vakti🥲 💙 Oğlum yaşadığım hiçbir travmayı senin yaşamaman için elimden gelenin en iyisini yapmaya söz veriyorum 🫶🏻🧿
biranne__ Kendime her zaman söylediğim şey mutluysan her şey yolunda demektir bebegime ise tek notum seni sabırsızlıkla bekliyoruz ve çok seviyoruz ve doğduğunda her şey çok iyi olucak senin için hep beraber mutlu olucaz
Derinnmom Cana_ “Evet çok zor günlerden geçiyoruz, psikolojik ve fiziksel olarak zorlanıyoruz ama hepsi geçecek. Biz çok güçlüyüz ve bu zor günleri atlatıp piknikler yaptığımız günlere geçeceğiz..” 🌸💖🙏🏻
birLinaannesi Cana_ “ Güzel kızım,can parçam iyi ki bizimsin. seni asla bırakmayacağız şartlar ne olursa olsun 🙏🏻❤️ her zorluğa tek gülüşün için katlanıyorum annecim. Az kaldı , kavuşacağız. Seni çok sevdiğimizi asla unutma..” 👨👩👧🌹❤️
Merve-betul Annelik sadece mükemmel anneler için zordur 🥰 hepimiz mükemmel anneleriz unutmayın♥️♥️♥️♥️🌹🌹🌹🌹
annelik_4 Cana_ ben bir anne olacağım ve herşeyin üstesinden sırf bebeğim için gelmeye çalışacağım inşallah ne kadar zorluk çeksemde onun için değeceğini bildiğim için ayakta duracağım 😊seni çok seviyorum bal yanaklı oğlum kavuşmaya 3 ay kaldı Allah’ın izniyle😍
Kubra-00 Ben senin kadar şanslı olamadım, ama sen çok şanslısın oğlum.. benim gibi bir annen ve arkanda dağ gibi duran baban var.. büyüyünce Allah nasip ederde yanındaysak senin çok iyi yerlere gelebilmen için çaba göstereceğiz.. söz veriyorum 💙
Elif8- Evlendiğim günden beri zor şeyler yaşadın canım kendim sen çok güçlüsün ve sen çok iyi bir anne olacaksın:) bütün çektiğim zorluklara değersin canım bebeğim seni çok seviyorum 💕
Zeyd_Mom_22 Hayat zordur.. inişli çıkışlı. Elbet sarsılacaksın, düşeceksin ama en önemlisi kalkmayı bileceksin. Çünkü sen bir annesin. Bütün zorluklardan geçip bebeğinle güzel zaman geçirerek onu büyütmelisin🎀
Atlas-masalannesi Cana_ En yakın arkadaşını kendim doğuruyor olmanın verdiğini huzurla büyütmeye ve büyümeye devam canım kendimiz çünkü biz üçümüz çok güçlüyüz (anne 🤎 baba 🩵 ve baldan tatlı kızımız 🤍