Babyada Kızlar predictor aldım ancak aşırı pahalı nispeten daha uygun fiyatlı hem stoklanabilecek bir öneriniz var mıdır 🤗
nurcan05 Babyada hatırlamıyorum eczaneye demiştim vermişti uygun olanı zaten garanti olmuyor ertesi gün gidip kan testi yaptırmıştım pahalı almayın boş yere
_Mother_ Babyada Trendyol da kupan vs daha uyguna geliyor predictor eczane 60₺ ye verdi Trendyol dan 5 tane 136₺ ye aldım
Babyada nurcan05 insan bir umut sürekli kan veremeyeceği için sanırım testlere sarıyor. Yeni düşünmeye başladık ondan bende araştırma içindeyim, kendini çok dinleyen biri olunca 😅çok teşekkürler
nurcan05 Babyada benim 3 gün gecikmisti test yaptım pozitifti sağlık ocağında verdim o da çok geç çıkıyormuş hemen hastaneye gittim ertesi günde aynı gün çıktı baya kan verdim ama kese gözükmedi hep kanla bakıldı değerlere kese gözükene kadar artış vardı bende bir heves bir sürü kan verdim gittim geldim çok istiyordum 🥰
Babyada _Mother_ testler bozuk sahte vs çıkıyor diyenler oldu ondan çekindim, denemek için alınabilir tabi. Teşekkür ederim 🙏🏻
2inciAnnesi Miratech, benim gebelik testinin adı. Adetime 7 gün varken yapmıştım hemde gece yarısı 🤣 silik çıktı sabahına kan verdim hamilesin dedi hemşire 🥰