Hazelshnnn cigdemmm 4. Haftada basladi veee 24. Haftaya kadar devam etti 😯 cok sukur gectiiii cok zordu allah hamileligi bulantiyla karsilayanlara yardim etsinnn 😌
Fasulyeanne valla bende 12+4 oldum 6.haftadan beri bulantılar Allah günah yazmasında bezdirdi beni 😔😔 çok zor günler hiç bir şey geçirmiyor sadece dua ediyorum tez zamanda geçsin diye.Allah hepimizin yardımcısı olsun😭
Turkan285 Her sabah muhakkak ögürüyorum içim dışıma çıkıyor kusamıyorumda kussam rahatlıycam benimki 3.haftada başladı 6. Haftadayım iştahsızlıkta var bebeğim için yiyorum midem bulana bulana 😢😭😭
sennurdogdu cigdemmm merhaba 11+2 haftadayım ama çok mide bulantım kusmam var sabh ayrı akşam ayrı ne yapmalıyım ?
cigdemmm sennurdogdu canım mide bulantisi yasayan arkadaslarim hergun 1 dilim limon yediklerini soyluyorlar iyi geliyormus benim suanda baslamadi baslar baslamaz bende onu deneyecegim.s 😓
Ceylan52 Oziss cinsiyetini göstermiyor saklıyo kendini ya yüzünün üzerine yatıyo ya da bacaklarını kapatıyo
sennurdogdu cigdemmm bazen gerçekten çok kötü oluyorum bide limonu deneyim baklam inşallah işe yarar canm sağol
jrarya 7+1 de 2 gün önce başladı çok sinir bozucu bi bulantı herşey kokuyo mutsuz ediyo enerjimi alıyo bu bulantı ayva iyi geldi bana bir arkadaştan duymuştum burda birde havuç ama dilerim uzun sürmez 😣😣😣