Yagmurguzel01 Doğurmak istiyorum artıkkkkkk bebişimi kucağıma almak istiyorummmm sağlıkla inşAllah ama çok sabırsızlanıyorum geçmiyor zamann
Ccyln Yagmurguzel01 33+0 ben de heyecanla bekliyorum doğduktan sonra çok zorlanacağım biliyorum çünkü 2 yaşında bi kızım daha var ama yine de bi an önce kokusunu duymak istiyorum
Nur2516 Hayırlısıyla gelsinler sağlıkla doğsunlar inşallah bizde 32 haftadayız heyecan basıyor insanı 😍
Kubraesber16 Yagmurguzel01 biz anneler biraz aceleciyiz ama saglikla hayirli vakitte gelsin minikler yine de 🙏🥰
Yagmurguzel01 Nur2516 cinsiyet erkek canım kilosunu bilmiyorum 1 aydır gitmedim doktora yarın gidicem inşAllah yarın öğreneceğim bakalım
Yagmurguzel01 Kubraesber16 orası tabiki öyle sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşAllah ama işte biran önce öpüp koklamak istiyorummm
Yagmurguzel01 Ccyln dimi zorlanıcağımızı biliyoruz ama yinede biran önce doğsun istiyoruz çok istiyorum ya
Kubraesber16 Yagmurguzel01 aaa bizimde erkek günümüzde bir gün farkla aynı denilebilir benim bel ağrım hamilelik başından beri var ama bu ara çok zorluyor yatsam kalkamıyorum zar zor dönüyorum sizin de öyle mi erkek bebek bele ağrı yapar diyorlar
Yagmurguzel01 Kubraesber16 ah canım ne ağrılar çekiyorum bir bilsen bugün yataktan o kadar zor kalktım ki ağlayacaktım kasıklarımdada ağrılar oluyor ara ara adet ağrısı gibi kalçalarım acıyor dönemiyorum vs vs daha birçok şey ama bebeğim sağlıklı olsunda ben başka bişey istemem
Kubraesber16 Yagmurguzel01 tabikide önceliğimiz onların sağlığı kasık ağrısı evde is yaptığımda özellikle kısa mesafe bile olsa yürüdüğümde oluyor geçen eczaneden folik asit almaya gidiyordum ama nasıl zor gittim dönüşte adım zor attım ağlaya ağlaya eve geldım çok uzak olmamasına rağmen maalesef adam akıllı yürüyüş yapamıyorum ağrı yaptığı için
Yagmurguzel01 Kubraesber16 o kadar ağrı fazla değil mi? Genel olarak evde misin oda çok etki eder bak
Kubraesber16 Yagmurguzel01 Doktora söyledim dinlendiğinde geçiyorsa kanama yoksa normal diyor dinlenince geçiyor ama üzerinden epey saat geçmesi lazım yarım saat bir saat dinlenme yeterli olmuyor. Genel olarak evdeyim ama kızımın biri sabahçı biri öğlenci okula ben götürüp ben alıyorum ekstradan benim kendim için gittiğim kurs var e ev işi falan derken yemekti falan evdeyim diye sürekli uzanmıyorum valla bilmiyorum canım hayırlısıyla su dönemler geçsin ben kahrına da uykusuzluğuna da razıyım ☺️
Lutulut Bende bel fıtığı var. Normalde ciddi ataklar yaşarken hamilelikte düzenli magnezyum kullanımıyla hiç ağrı,kramp yaşamadım. Bu arada ben de sabırsızlanıyorum çünkü artık hareketlerim de ciddi kısıtlandı 32+4. Sağlıkla gelsinler ☺️
Yagmurguzel01 Kubraesber16 doğru canım ev işlerinden doğru düzgün yerimizde zaten duramıyoruz ama yürüyüş yapılması lazım o kadar hareket yeterli değil maalesef
Kubraesber16 Yagmurguzel01 evet yeterli değil canim ama maalesef yürüyüş bana bildiğin azap gibi iki hamileliğimde boyle olmamistim bu hamilelik baska bir boyutta sanki fazla nazlı 😂