mevomevo Ee kızlar sizde şafak kaç? Durumlar nasıl? Uykusuz geceleri yaklaşık 5 aydır birbirinin ucuna eklerken hayal gibi çok uzak gelen o haftalara kavuştum bende sonunda, heyecan dorukta ama buralara gelmeyin buralar daha zor diyen üst devreleriminde ne kadar haklı olduklarına değinmeden geçemeyeceğim…
LamiyaCetinkaya mevomevo valla son 4, bugün bir anda ödem oldu elim ayağım, evden çıkasım yok, bir sürü şey yaptım doğum başlamadı o yüzden akışa bıraktım yoruldukça bol bol yatıp dinleniyorum.. kesinlikle 40-41i görecek gibi hissediyorum artık
mevomevo LamiyaCetinkaya öncelikle çok geçmiş olsun umarım pozitif bir doğumla sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza 🌸 bende de tık yok arkadaşlarım 37-38de doğurdular benim kız biraz uzatıyor gibi geliyor birde kız bebek erken gelir derler 😅
Bestelim LamiyaCetinkaya yaa bende de bugüne kadar ödem yoktu bugün sabah bi uyandım baktım ayağım şişmiş ve işin garip tarafı sağ bacağım ve ayağım şişmiş solda bişey yok daha önce böyle bişey yaşayan var mı acaba
LamiyaCetinkaya mevomevo benim de bütün tanıdıklarım doğurdu valla günü benle aynı olan kuzenimin çocuğu 15 günlük şuan 😂
LamiyaCetinkaya Bestelim benim de sağ taraf daha şiş gibi. Eskisi kadar hareket de etmiyorum ben ona yordum, kayınvalideme söyledim dedi belki doğum yakın diye olmuştur ama hiç yakın olduğunu düşünmüyorum 😂
mevomevo Reina uuu çok varmış bacım Allah yardımcın olsun 9 aylık oldum hâlâ kusuyorum seni maalesef çok iyi anlıyorum umarım en kısa zamanda kesilir bulantilarin prensesler gibi bir gebelik geçirirsin 🌸