Minikbirsey Cam Sakura perinatoloji doktor hakan erenel randevum var Perşembe günü detaylı USG için daha önce bu doktora giden var mı iyi mi acaba bir de benim idrar yolu enfeksiyonu var onu da söylesem ilaç yazabilir mi ?
tuzlulimoon Minikbirsey Ben yaklaşık 4 hafta kadar önce gittim çok iyi bi doktordu sevdim ama ilaç yazar mı yazmaz mı bilemem
poncikkk Minikbirsey Cam şakıruda perinotoloji bölümünde Işıl hanımın takiplisiydim çok memnun kaldım ilaç içinde sorarsanız normalde onlar soruyor bi rahatsızlığın bi şikayetin var mı diye ona göre yazar diye düşünüyorum
_725gm Minikbirsey ben de 2li için kendisine gitmiştim 3lü için İbrahim polata gitmiştim farklı 2 doktor vardı 2seferdede ama çok ilgililerdi sağolsunlar. Her ayrıntıyı atlamadan bakıyorlar.
Msydn6 Minikbirsey nasıl randevu buldunuz valla ben 2 aydır kovalıyorum resmen artık tanıdık soktuk araya ona rağmen bekliyorum şuan bakalım inşallah bende alabilirim 🥴
tuzlulimoon Minikbirsey yok canım vajinal ultrason zaten ilk zamanlarda keseyi görmek için bir de son zamanlarda açıklık kontrolü için yapılır onun dışında kanama vs olmadıkça kimse bakmaz :)
Minikbirsey Msydn6 saat tam 10 da bakmak lazım çok az randevu açılıyor ben baktığım ikinci günü buldum MHRS den giriş yaptım 9 55 gece bütün bilgileri girdim saat tam 10 olunca randevu araya bastım o şekilde aldım yoksa hemen doluyor
Arsell Minikbirsey ben de ikili test için hakan erenelden almıştım ama bı bayan doktor vardı bakan. Ama memnun kalmıştım uzun süre detaylı bir şekilde bakmıştı. Sonuç için gittiğimde de farklı bir doktor değerlendirdi. Genel olarak perinatoloji bölümü sanırım iyi 😇
Minikbirsey Arsell sonucu hemen vermiyo mu bir daha mı randevu almamız lazım aaaa bunu bilmiyordum ben gidicem bana gerekli bilgileri soylicek direk sandım 😑 ilk defa ayrıntıliya giricem de acemiyim biraz tekrar randevu mu almam lazım yaa
elmaelmaelma Minikbirsey o hastanenin kadın doğum kısmı yönlendirme yapmadan giderseniz sadece riskli gebelik için bakıyorlar, ayrıntılıyı yapmıyorlar.
Minikbirsey elmaelmaelma 18 haftalıkken gittim detaylı için perinatolojiye git dedi yeşil alan açtım dedi öyle
Arsell Minikbirsey detaylıda hemen veriodur ama ikili test önce usg sonra kan alınarak yapıldığı için ve kan hemen çıkmadığı sonuç için ayrı gittim