Sym_nr RM0 şafak 31 stres, korku, heyecan herşey birbirine karıştı 🤭🤭 doğumdan çok korkuyorum gün geçtikçe iş ciddiye bindi diyorum Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize kolay ve güzel bir doğum diliyorum 🌸🌸
Ekim2024 RM0 mart doğumlu Oğlum var merhametli duygusal anlayışlı çalışkan çok kırılgan ve nazlı harika bir çocuk 🥰
Buse2050 RM0 Şuan 36 haftalık hamileyim ilk aylarda normal doğuma uygundu ama en son ki kontrolümde doktor bebeğin kafası kanalda değil ters pozisyonda dedi duzebilir dedi düzelmezse sezeryan dedi daha önce iki normal doğum yaptım hiç böyle bişey yaşamadım benim gibi olan varmı kizlar görüşlerinizi merak ediyorum bu aylardan sonra dönmesi zor diyor etrafimdakiler ona göre kendimi sezeryana hazirlicam
Mathilda14 RM0 şafak 33 benim ikinci ben bile strese giriyorum ilki normaldi bunda ne yasicam diye düşünüyorum az çok bilsem de 😁 hepsinin gelişi de farklı süreçte farklı oluyo genelde bakalım inşallah kolay geçer hepimizin Allah yardımcısı olsun 😶 iki gecedir uyuyamıyorum çok güzel uyuyordum normalde fosur fosur o canımı sıkıyor 😑
SonsuzMaviiii RM0 benimde son 10 🥲 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım hayırlı ve sağlıklı güzel bir doğum olsun inşallah 😍♥️
Polatalemdar aycaktas21 ya geçende gittim birdhaa sordum şimdide diyor ki daha erken 35+3 haftalığım bebek 3.5 hafta önde çok relax davranıyor doktorum bu cumartesi gidicem birdaha sorucam bakalım ne dicek
sevnckose CivcivVeAnnesi35 Aynı benim gibi Benim de 36 haftalık Martın 25 ne dediler hayırlısı ile 💙👣
CivcivVeAnnesi35 sevnckose 37. Haftaya girdik doktorum cuma tekrar kontrole çağırdı sanırım son kez olacak ve haftaya cumartesi 9 Mart’ta alcak sanırım sezaryenle. Çünkü oğluşum maşallah 1 hafta önden gidiyor 🥺🥹
niloyaaai Son 15 🫠 çatı muayenesi vardı bugün herşey yolundaymış, normal olucak kısmetse.. çatı muayenesinden sonra kahverengi lekelenme yaşayan var mı? Reglin sonundaymış gibi🥺
Mervesrsy niloyaaai aynı gündeyiz benim de son 15 normal doğum olucak gibi su an hersey öyle gözüküyor hayırlısıyla Rabbim kolaylıkla doğumumuzu yapmayı nasip etsin ☺️ evet normalmiş bende olmadı ama doktor öncesinde uyarmıştı korkma lekelenme olur diye