Merhaba, gerçekten doğum hikayesini yazabiliyor olmak kadar huzurlu bir duygu yok🙏🏻çok şükür ki bıdık oğluma sonunda kavusabildim 😇3 yıl önce ablasını normal doğurup, peşine erken haftalarda 2 düşük yaptım 😌 zor günlerdi 😏ama Allah tekrar hamileliği ve doğumu nasip etti🙏🏻dusuklerden sonra kan sulandırıcı iğne, ilaç vb çeşitli zorluklar ile devam etti gebeliğim,ama bebeğin gelişimi hep iyiydi 🙌🏻39. haftaya sabir ve dua ile geldik, bana kalsa son ana kadar doğal sancılarım gelsin diye beklerdim,Dr um ise artık suyun azaldığını, plesenta nin yaşlanmaya başladığıni ve daha da kilo alırsa normal doğumun guclesebilecegini söyledi. 39+3 te yatış verip suni sancı ile doğumu başlatmayı önerdi, kaka yaparsa risk oluşturabileceğini de ekledi. Saydığı risklerden dolayı kabul edip 16.02 de yatış yaptık(10:30). Suni ve 3 cm açıklık ile başladı süreç, ortalama 2 saat sonra sancılar belirginleşti, çektim. Ebe gelip uyarı verdi ,acılıydi ama isteyince herşeyin üstesinden gelebilirsiniz. bol tevekkül ve teslimiyet çok önemli 😌1,5 saat sonra yine baktı 4cm açılmışsin , yürüyüş yap ,gezin sonra patlamazsa suyunu patlaticaz dedi.biraz dolaştım, güneş vuruyordu ısındım ,iyi geldi sonra beni doğumhaneye çıkardı ebem (14:00) burdan sonrası süreci tam açıklık ile gittiğim ilk dogumumdan farklı yaşadım, ebe süreci yönetiyordu ve bazı sıvılar döküp dokunuslar yaptı ,bir yandan sancı geliyor, zorlanıyorum ama çok az kaldığını ve eşsiz anın yaklaştığını biliyordum 🙏🏻derken 14:30 da kuzum çıkıyor ve göğsüme bırakılıyor 🥺 hayatta yaşanabilir en güzel anlardan biri♥️kavuşma , mutluluk, Şükür, masumiyet 🙏🏻herşeyden var😇dua et denilen şeyleri hatırlamaya çalışıp ettim, dilerim isteyen herkese nasip olur🙏🏻ne kadar sukredersem edeyim cok az kalır 😌herkese hayırlı doğumlar olsun💐