Gebeyim Kizlar bugun doktora gittim 7+4 bnm ama doktor yedi hafta deid kesede bebekte gorundu kalp atsi on gun sonra dedi anlamadim bnde bazilarida nirmla ultrasyon iki.hafta geriden gosterir diyo iki ayliktir diyolar kafam.karisti ya alttan bakin deidm hayir acil bi durum yok bakmam dedi
Omerhatice Gebeyim yani acil olmadan alttan bktirma cnm Ve 11. Hftaya kdr duyulabilir bnmde 1 hfta gerifrn geliyordu Senin ki 2 hafta geriden geliyirsa 5 hftalik görünüyor demk yani Hftaya veya 1 dahaki hftaya duyrsin cnm merak etme 😊
Esra7261 Gebeyim kim diyor normal ultrason iki hafta geriden gösteriyor iki aylık diye 😂 son adet tarihine göre hesaplama yapıcaksın hatta normalde son adet tarihinden iki hafta düşüyorsun bebeğin yaşı çıkıyor. Yani bir anne son adet tarihine göre 10 haftalık hamile ise bebeğin yaşının 8 haftalık olduğu anlamına gelir. 10 gün bekle inşallah duyarsın. 🙏🏻
Gizem_miros Gebeyim bende normalde 6 hafta 1 günlükte bugün doktor ultrasyonda 5 hfta 2 gün çıktı dedi geç dollenme olmuş yani alıcagin bende 15 gün sonra gidecem 8 haftalik olcam ozmn
Aylaayla Gebeyim dokuzda üstten duyuluo canım benim öyle olmuştu alttan 6+2 de duymuştuk tiz bi şekilde..
Gebeyim Omerhatice hayir simdi yedi hadtalik dedi ultrasyondan bakinca ama normalde 8 olmasi lazim bnce yine hayirlisi ya😊ztn cok kucuktu dah nokta gibi
23Zumra Gebeyim bende suan 11 haftaligim 12 hafta olunca dinliyorlorlarmis yani yasadigim ulkede ilk zamamlar stresss yaptim ama baska care yok bekliyoruz