babyiscoming_ Kızlar eşimin morfoloji 1 çıkmış toplam sperm sayısı 6 milyon, ileri hızlı hareketli 0. Aşırı moralim bozuldu. Tüp bebek tutma ihtimali var mı sizce yoksa başarısız mı olur
Tbsra95 babyiscoming_ tüp bebekle tutar canım zaten biraz tedavi de olur eşin ilac vs üzülme rabbim verir inşallah
Verda9224 babyiscoming_ Doktor bu konuda ne dedi peki ? Benim eşimde sperm testi yaptırdı bi sorun olmadığını söylemiş doktor ama nedense ben rahatsızım bu konuda değerlerin ne anlama geldiğini de bilmyrm
Zeyasln babyiscoming_ tüp bebekten önce eşiniz muayne edilir ult istenir varikosel varsa amilyat edilir. Eşimde çift taraflı varikosel vardı ilk doktor eşime direk amilyat sonra tüp bebek dedi ama o doktoru sevmedim Bağcılar medilife gittik oradaki doktor güzelce anlattı yapılacakları amilyat etti çift taraflı ilk 3 ay birşey beklemeyin damarlar anca kendini toplayacak dedi ben dinlemedim amilyattan 20 gün sonra hamile kaldım boş gebelikten kürtaj oldum amilyatın 6.ayı oğluma hamile kaldım şimdi 2.hamileyim
babyiscoming_ Verda9224 doktorla yarın konuşacaz sonuç bugün çıkmış. Ne diyecek hiç bilmiyorum ama sonuçlar iyi değil gibi görünüyor
Verda9224 babyiscoming_ İçini ferah tutmaya çalış tedavi süreci gerekecek belli ki yeter ki olumlu olsun 🤲🏻
Patito__ babyiscoming_ spermlere tup bebek icin seciolr yumrta ile birlestiriyorlr birde ayriyeten o birlesmeye tekrr test yapiorlr gen testi saglikli olmasi dha kuvvetli oluormus
Tbsra95 babyiscoming_ hiç hüsrana uğrama canım hersey bir sınav dua et Allah’a bırak tüp bebek te gerekiyorsa da ol hersey insana mahsus üzülme
babyiscoming_ Zeyasln röntgen çekildi muayene oldu doktora. Doktor varikosel başlangıcı var dedi bu seviyede asla ameliyat tavsiye etmiyorum dedi sadece başlangıç dedi
Patito__ babyiscoming_ bide cnm bnm kardeslermde ayni sorn vrdi tup yaptilr uc kez tutmadi Dr ona genetikli tup bebege gececegiz demisti, sonra bir urolojiye muayene oldu varikosel vrmis amlyt oldu degerleri duzeldi uc cocugu oldu.
Melek1818 Cnm hiç üzülme eşime tüp bebekten başka şansım yok dedi sonra başka hastaneye gittik oda varikozel var dedi ameliyatla düzeldi 3ay sonra hamile kaldım 2oglum var şimdi 3ye hamileyim bu arada siprem sayısı hiç yok demislerdi
babyiscoming_ Esrackc üstte de yazmıştım zaten varikosel başlangıcı var çok küçük bir seviye başlangıç doktor asla ameliyat tavsiye etmiyorum dedi iki farklı doktor ikisde ameliyata gerek yok dedi bakalım bu sonuçları gösterince ne diyecek bilmiyorum
Esrackc babyiscoming_ o zaman hiç dert etmeyin bide daha başlangıcıymış tedavi edilince sağlıklı şekilde hamile kalınıyor hiiiç kafaya takılacak bişey değil
Kubra001111 babyiscoming_ murat mermerkaya doktoruna ulaşın eşimin de değeri düşüktü doğal tedavi ve ilaçla düzeldi çok şükür