betulok12 Kızlar onerebileceginiz bebek araba markasi varmi hangisini alacagimi bilmiyorum cok kararsizim
1palyaco betulok12 ben joie aldım . Litetrax 4 serisi . Sürüşü falan oldukça iyi katlanınca da oldukça küçülüyor .
busduuk1914 betulok12 yoyko quantum aldım çok güzel görünüyor tabi bebiş doğmadı daha kullanamadık ama katlanınca çok az yer kaplıyor
gzdehlal-36 betulok12 çok araştırdım hemen hemen en çok önerilen her arabayı test ettim ya da videosunu izledim en kullanışlı ve dayanıklı bana prego mios geldi
Betul-97 betulok12 Bende salı günü yoyko ultimate travel sistem aldım. Hepsi burada da indirimdeydi. Çarşamba günü teslim edildi açtım kurdum ve çok beğendim bütün parçaları güzeldi ve hiçbir sorunu çıkmadı. İnşallah bebiş doğunca da memnun kalırız🤲🏻🤲🏻
1palyaco gizbirhil öyle mi . Ben henüz kullanmadım doğum yapmadım ama içime sinerek aldım açıkçası . Güzel günlerde kullanalım 🌸
gizbirhil 1palyaco ben 20. Haftadayım . Arkadaşımda görüp beğendim. Allah kullandırmayı nasip etsin cümlemize inşallah
cokbilmismom Joie Chrome aldım sürüsü falan çok iyi katlamasi taşıması kolay yenidoğan için pusette ayrı takılıyor o da çok iiyi birde çift yönlü