Naciyemutlu Merve_3351 bende 3 kez aynı bebeği gördüm aşırı güzeldi cinsiyetini bilmeden gördüm ayy gördüğüm gibiyse yarabbim maşallah tam çıldırmalık aşırı güzeldi 🥰💙
Yasemincee26 Merve_3351 bende rüyamda kız bebek gördüm o kadar güzeldi ki , sonra cinsiyeti öğrendik evet kızımız oluyor . İnşallah o rüyamdaki melek benşm kızımdır o kadar güzeldi ki
Merve_3351 Naciyemutlu bende dün gördüm doğmus oluyor bi tik büyük beni öpüyordu cok güzeldi bebek ama her ruyamda degisik degisik guzl bebekelr görüyorum hangisu denk gelirse 😀
Naciyemutlu Oyyy yesinler ya sağlıkla gelsinler de dünyaya 😇 Doğuma ne kadar var. Biz 22+6 haftalık olduk
Evhamlikurabiyeanne Kizima hamileyken bir bebek görmüstüm erkekti ama sarisin mavis gözleri vardi.Nasil icim isinmisti su an kizim o bebegin aynisi mavi gözlü sarısın 🤭
fundatlas Merve_3351 bende görmüştüm emziriyordum çok güzel bir duyguydu 😍 erkekti bide sonra öğrendim ki oğlum olacak 💙🙏🏻
babymom2026 Merve_3351 benim de kendi annem görmüş bu ay adet olmayacaksın bak görürsün çok güzel rüyaydı dedi harbiden de 3 gün geciktim hala test yapmadım ama inşallah benimledir bebeğim ♥️