B-s-25-99 Merba kızlar elektrikli anakucagı alsam mı diye düşünüyorum aranızda kullanan var mı varsa almaya değer mi
_almirasmom B-s-25-99 ben almadım yarın oburghn elımde kalıcak bısey almadım ne reflu yatagı ne sallanan ana kucagı gıttım kızıma salıncak aldım mama yeme masasıda var onunde bıde yuruteçi var zaten koltuklarda uyuyo djsken
Merve_3351 B-s-25-99 Ben aldım kullanmadım tabi gayet hoş sallamakla uğrasmasin :) kaldirir bir daha cocugm olursa kullanirm olmadı letgodan satarim cok pahali bisi degil zatten
Alynq Ben normal elle sallanan anakucağından aldım ben iş yaparken banyodayım falan gözümün önünde dursun diye. Elektrikli olanlar gereksiz pahalı sonuçta 9 aya kadar kullanacağı bir şey toplasan kaç kez kullanacak? ama bütçeniz müsaitse alınabilir
Gmz09 Kraft soho sanırım aldık biz.Henüz kullanmadık doğumdan sonra artık.Bence alınmalı.İkinci çocuk düşünüyorsanız ona da kullanırsınız.Biz ikinci elden satarız diye planladık.Ya da çok yakın arkadaşımız hamile kalırsa filan ona veririz diye