LamiyaCetinkaya Sssaa ilk doğumda 10 kilonun yarısından fazlası hemen sonra, geri kalanı da bir ay içinde gitti. Şimdi 16 kilo aldım inşallah yine hepsini veririm, ödem filan da oldu bu sefer kendimi davul gibi hissediyorum 😂
Gozdecaner Sssaa ilk dogurdugumun 3. Günü 8 kilo vermiştim sonrası zamanla eridi sporla destekledim 4-6ay arası hafiften sezeryan göbeği de o şekilde gitti
Sltnnv Sssaa ilk hamileliğimde 14 kilo almıştım. Son ayımda zaten inanılmaz ödem tutmuştum her yerim şişmişti. Sadece doğumda 6 kilo verdim. Doğumdan sonraki iki haftada ödem vs derken 4 kilo gitmişti. Emzirirken gece gündüz yememe rağmen kilo almamıştım çok şanslıydım bu konuda 😍 Kalan 4 kiloyu da uzun vadede verdim. Şimdi 38 haftalık hamileyim ve çok şükür 8 kilo aldım. Doğumdan sonra çok bir şey kalacağını düşünmüyorum ☺️
umrumdadegil LamiyaCetinkaya kız ben doğurdum heyecanla eve geldim kaç kilo verdim diye bakmak için tartıya çıkınca şok oldum 1 kilo bile gitmemişti🤣🤣
Mujmuj-1 Anonim17 inan hiçbisey yapmana gerek yok zaten 10 kilo almıştım gebelikte doğurunca gidiyo emzirirken ben bide hani o iştah olayı kapandı bende
Halilesma umrumdadegil ay o nasıl oluyor bende de sadece 4 kg gitmişti ilk doğumda 😁 kızım 3050 Gr doğmuştu zaten suyu eşi kan kaybı plesantasi filan nasıl 1 kg gitti tek demistm sizinki daha da ilginç 😁
LamiyaCetinkaya umrumdadegil nasıl olabilir 😂😂 doğumdan sonra ödem mi oldu acaba, çıkan bebeğin kilosu nasıl eksilmedi 😁
Peyda umrumdadegil ay benim de aynı olmuştu, gelir gelmez tartıya çıkıp şok olmuştum. Ama hamilelikte aldığım 15 kilo 17 kilo olarak 1 ayda gitti. İştahım da güzeldi, hatta emziriyorum diye çok çok yiyordum :)
Mujmuj-1 Anonim17 hımm bilmiyorum canım sanırım keramet devasa çok yememekte..şuan deliler gibi yesemde kalmıyor gündüz temposu gece uykusuzluğu sürekli bebek o bitince iş ev su bu istemsiz gidiyor
umrumdadegil Halilesma ay bilemedim bende şok oldum 🤣🤣 özellikle doğum yapmadan önceki gün tartıldım ve gelince tartıldım aynı kilodaydım 🤣 ödem vardı ama ondan olabilir belki bacaklarım ayaklarım falan çok şişmişti ayakkabımı giyemedim eve terlikle döndüm 🤭🤭
umrumdadegil LamiyaCetinkaya ay anlamadım tartıya çıktım bu ne dedim bebek çıktı su gitti plesanta gitti dedim 1 kilo bile mi oynamaz 1 kiloyu geçtim yarım bile yoktu🤣🤣 ödemim oldu ama işte ayaklarım bacaklarım falan şişti eve terlikle dönmek zorunda kaldım ayakkabı giyemedim🤣🤣
umrumdadegil Peyda ay yalnız değilmişim demekki🤣🤣 sezaryen mi oldun sende ? Bende süt de yok doğru düzgün 🤭🤭
Halilesma umrumdadegil 😁 ay odemdir ozaman hepsini sağlıkla verirsiniz inşallah zaten çabucak gidiyor kilolar yeterki sağlıklı olalım 🥰
LamiyaCetinkaya umrumdadegil heh işte ondan. Benim hiç ödemim yoktu, bugün bir baktım ayaklarım şişmiş, dokunduğumda da karıncalanıyor 😁 Bildiğin isyan ediyor vücudum
umrumdadegil LamiyaCetinkaya bastılar bana bir sürü serum o da var bi de işte sezaryen olunca heralde böyle oluyor😂 kız doğur da artık ne gelmek bilmedi senin bebiş🤣
LamiyaCetinkaya umrumdadegil dikişlerin iyileşti mi nasılsın şimdi ? Yaa evet işte ben başıma geleceği biliyordum ilk oğlumdan da, bir umut belki erken gelir diyordum. 4 gün sonra tam 40 oluyoruuz
Peyda umrumdadegil bende hiç olmadı ödem. Hatta hamilelikte bile olmamıştı. Ama işte kilo bir şekilde kalmıştı 🥲