DILAN1963 Merhaba hamilelik yaşayan bütün annelere sormak istedim sizce hamileyken kötü düşünceler ve aşırı tepkiler normal mi bunu sadece ben mi yaşıyorum bilmiyorum, sizce bu konuda yardım almam gerekir mi 😔
aslhnkrts9 DILAN1963 normal kocam doğum hediyesi olarak terapi istiyo benden 😂 o derece piskolojim bozuldu diyo yazık hani neler çekiyorlar 😂
DILAN1963 Yaa coook teşekkür ederim insan bazen bu konuda yalnız hissediyor ve çok endişeleniyor kimseyi görmek istemiyorum kırıp üzülen diye bazen kendimden soğuyorum 🙈
Adenala DILAN1963 Örnek verim az önce durduk yere ağlamaya başladım sonra çok çirkin oldum diyip gülmeye başladım 😅😅😅😅
DILAN1963 Ben normalde de çok sakin biri değilim ama artık aklıma gelen dilimde çenemi tutamıyorum aşırı tepki veriyorum bu çok kötü bi durummuş lohusayken dusunmek bile istemiyorum 😂
Boncukk123 DILAN1963 hormonlardan olduğunu düşünüyorum bana da oluyor normalde karakterim olmayan durumlar da bile ani tepkim olabiliyor
Suhiss Bende oyle bisey olmadi ama dogum iznine ciktigimdan beri icim sikiliyor bosluktan is yapmaya enerjim de yok kitap okuyorum dizi film izliyorum cok sikici bu hayatim var su an :( bebis gelse de hareketlensem diye gun sayiyorum. Ellerim uyusuyor bir de :(
DILAN1963 Benim henüz 2.5 aylık ama sendromlar baş gösterdi bir an önce doğum iznine ayrılıp eve kapanmak istiyorum artık çok yoğun, aşırı tepki olayından dolayı kafayı yiyorum sonra oturup üzülüyorum sebep bulamıyorum